-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - Šta ima novo
- Željko Joksimović - Ledja o ledja
- Elektricni Orgazam - Bejbe, ti nisi tu
- Magazin - Ginem
- Petar Graso I Arsen - Sad Te Se Samo Rijetko Sjetim
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoChia puding sa borovnicama
Stiže toplije i sunčanije vreme, a sa njim i potreba svakog od nas da jedemo zdraviju i laganiju hranu. Evo jedne odlične ideje za zdravu užinu koja će vam prijati tokom radnog dana...
Salata sa celerom i indijskim orahomIntenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
-
ZdravljeZdravstvene prednosti crne čokolade
Umereno konzumiranje tamne čokolade sa visokim sadržajem kakaa može da obezbedi antioksidante i minerale i može da vam pomogne u zaštiti od srčanih bolesti. Ali može da sadrži i velike količine šećera i kalorija.
Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuliVitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.
-
PutovanjaDeset najboljih gradova koji su pozicionirani na plaži: Dva su u Turskoj
Guardian je objavio listu 10 najboljih obalskih gradova u Evropi. Proverite da li se usaglašavate sa njihovim izborom.
Sedam stvari koje morate da vidite u BerlinuBerlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.
-
PreporučujemoSezona mrava: Evo kako da ih se rešite
Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinjiNapravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.31 117.13 117.95 CHF 119.02 119.86 120.70 USD 107.92 108.69 109.45
-
Domaća bundevara
Ukus domaće pite od bundeva poziva na detinjstvo, bakinu kuhinju i zimu.
14-12-2018 | 16:25 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-PACMAN79
Sastojci:- 1 kg bundeve
- pakovanje kora
- 20 kašika šećera
- 100 ml ulja
- 100 ml vode
- cimet
- šećer u prahu za posipanjePriprema: Bundevu iseći i izrendati, dodati šećer, cimet pa izmešati. Rernu uključiti da se zagreje na 220 stepeni. Uljem premazati pleh. Uzeti jedan deo kora, premazati filom, po preko staviti koru i tako raditi sve dok ima materijala. Poslednji sloj kora premazati smesom od ulja i vode i ostaviti da se peče 5-8 minuta na najačoj temperaturi (220), a onda postepeno smanjivati i proceniti kada je pita dovoljno pečena. Pre služenja posuti šećerom u prahu, a kao poseban dodatak može se servirati uz kuglu sladoleda od vanile.
-
Pročitajte i...Chia puding sa borovnicama
Stiže toplije i sunčanije vreme, a sa njim i potreba svakog od nas da jedemo zdraviju i laganiju hranu. Evo jedne odlične ideje za zdravu užinu koja će vam prijati tokom radnog dana...
Namirnice koje bi ipak trebalo da držimo u frižideruNeke namirnice poput jaja i mesa sigurno ćete držati u frižideru, ali postoje i neke druge namirnice za koje uopšte nismo sigurni da li je pametno da ih čuvamo na nižoj temperaturi.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: