-
Poslednjih 5 pesama
- Valentino - Ne mogu
- Zdravko Čolić - Krasiva
- Željko Joksimović - Menjaj Pesmu
- Oliver Mandić - Odlazim, a volim te
- Tony Cetinski - Vjera Nevjera
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krem torta sa bananama i malinama
Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
-
Zdravlje
Pet znakova da unosite previše šećera
Teško je zamisliti život bez šećera. Ali koliko je previše? Američko udruženje za srce preporučuje da žene ne unose više od šest kašičica šećera dnevno, dok je za muškarce granica devet kašičica. To znači najviše 25–36 grama ili oko 100–150 kalorija šećera dnevno. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) savetuje da se unos ograniči na 50 grama, a idealno ne više od 25 grama dnevno.
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
-
Putovanja
Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
-
Preporučujemo
Kada je pravo vreme da zamenimo stare peškire?
Mnogi veruju da peškiri mogu da traju decenijama, jer se redovno peru na visokim temperaturama. Iako postoje načini da im produžite vek, četiri jasna znaka ukazuju na to da je vreme za zamenu.
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 125.50 126.39 127.27 USD 102.74 103.46 104.19
-
Za ptičice u vašem dvorištu
Ukoliko imate dvorište ili veliku terasu u kojoj često ugostite ptice, napravite hranilicu za ptice u domaćoj radinosti i tokom letnjeg perioda krilatim gostima pružite okrepljenje u vidu vode i hrane.
23-07-2020 | 13:20 | Autor/Izvor: Naxi media-Birdy Official YouTube
Foto: Bigstock-FiledIMAGE
U videu koji je postavljen na YouTube kanalu "Birdy Official" prikazan je postupak pravljenja hranilice za ptice od plastične flaše. Kao osnovu možete koristiti poklopac ili tanjir, a biće vam potrebno i nekoliko kašika iz kojih će potom ptičice uzimati hranu. Poželjno je da materijali ne budu lomljivi i što laganiji, ali dovoljno izdržljivi za težinu hrane.
Postupak nije komplikovam, dovoljno je da jednom pogledate i stvorite sliku kako bi ceo proces trebalo da izgleda. Ili zašto da ne, neka vam on posluži kao inspiracija za vašu kreaciju.
Uživajte u letnjim danima i cvrkutima ptičica! -
Pročitajte i...
Napravite podlogu za posuđe pomoću pampura
Ukoliko pripadate onom delu populacije koji voli da reciklira i pojedinim proizvodima nađe novu primenu, oprobajte se u interesantnom pravljenju podloge za posuđe od pampura.
Napravite ornamente od papira
Vašu jelku, između ostalih, možete ukrasiti i ornamentima od papira koje možete sami napraviti.
Praznične čestitke: Znak pažnje uz poruke ljubavi
Iskoristite predstojeći period da budete originalni i dragim ljudima poželite srećne praznike ručno pravljenim čestitkama.
Ram od školjki: Uspomena sa putovanja
U današnje digitalno doba gotovo da sve fotografije čuvamo unutar pametnih telefona i računara. I pored toga, vaš stambeni prostor uvek možete oplemeniti uspomenama sačuvanim u foto ramu - neka to budu baš one sa letovanja.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: