-
Poslednjih 5 pesama
- Tijana Bogicevic - Krila Od Dima
- Djavoli - Vino noći
- Zana - Vojna pošta
- Nina Badrić - Sanjam Da Smo Skupa Mi
- Vlado Georgiev - Šta bi prijatelji moji
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoAromatični pire od celera
Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoPet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu
Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenjeCimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.81 CHF 124.68 125.56 126.44 USD 110.15 110.93 111.70
-
Tonovi jeseni za prodoran pogled
Jesen donosi nijanse zemlje, zlata i bakra, a ovaj trend je istaknut i u šminkanju, tačnije, upotrebi senki za oči. Odaberite vašu omiljenu jesenju nijansu i šminkom istaknite oči.
09-11-2022 | 10:06 | Autor/Izvor: Naxi media- Alexandra Anele YouTube
Foto: Bigstock-Margo Basarab
Bilo da je reč o dnevnoj ili večernjoj šminki, fokus je na očima. Odaberite boju po želji, te kombinujte njenu tamniju i svetliju varijantu, a kako biste umanjili efekat njihovog pretapanja, možete odabrati i treću nijansu koja će biti neutralna.
Ukoliko želite da šminka bude suptilnija, što se preporučuje kod dnevnih varijanti, odaberite mat nijanse, a za jači večernji efekat koristite metalik i sedefaste.
Budući da je naglasak na očima, za ruž odaberite nijanse u boji mesa ili zemljane tonove.
Umetnica i šminkerka Aleksandra Anil je na svom YouTube kanalu demonstrirala je jedan od načina na koji možete ispratiti jesenje trendove kada je reč o šminkanju. -
Pročitajte i...BOMBS by Lavish: Novi brend na tržištu za vašu negu
Prva BOMBS by Lavish radnja, otvorena je u Galerija šoping molu.
Brze frizure za prolećeProlećna sezona nam uskoro dolazi, a vaš stil osvežite trendi frizurama koje lako možete napraviti sami!
Obezbedite postojanost ruža u nekoliko korakaSvakodnevno nanošenje šminke podrazumeva i upotrebu ruža za usne, a ukoliko ste ljubitelj intenzivnijih nijansi, tokom njihovog nošenja mogu biti potrebne određene korekcije. Kako biste pomenute korekcije sveli na minimum i omogućili veću dugotrajnost ruža, pridržavajte se sledećih koraka prilikom njegovog nanošenja.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: