-
Poslednjih 5 pesama
- Parni Valjak - Romanca
- Dejan Cukić - Nebo jedino zna
- Djordje Balašević - Prvi Januar
- Nina Badrić - Dodiri od stakla
- Magnifico - Samo Malo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa piletinom i kukuruzom
Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.
Aromatični pire od celeraMožda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoPet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu
Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenjeCimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.81 CHF 124.68 125.56 126.44 USD 110.15 110.93 111.70
-
Portret plus: Turizam, film i PR
Ovog četvrtka, 10. oktobra gledaoce TV Naša očekuje još jedno izdanje emisije Portret plus u kojoj će gostovati: Ljiljana Rebronja, Biljana Oljača i Aleksandar Đurović.
05-10-2015 | 11:17 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Portret plus PR/Drina Pešić
Ljiljana Rebronja, urednica magazina "Turizam" i osnivac festivala Wellnes govori o našim neiskorišćenim turističkim destinacijama, najavljuje prvi Wellnes festival u Novom Sadu i otkriva kako je festival koncipiran i koji su mu osnovni ciljevi.
Biljana Oljalča govori o PR, šta je važno za taj poziv, koliku ulogu igra talenat a koliku iskustvo. Govori o sadašnjem angažmanu u kompaniji odeće "Panter", priseća se rada na televiziji, gde je takođe radila kao PR.
Aleksandar Đurović, mladi reditelj govori o svom novom dokumentarnom filmu "Vi idite a ja ne mogu", o daljim projektima, svojoj majci, piscu Ljiljani Habjanović Đurović i radu sa njom.
Autor i voditelj emisije je Drina Pešić.
-
Pročitajte i...Sanja Ilić u Portretu plus
Gosti Portreta Plus ovog četvrtak si Sanja Ilić, Daniela Boračeva i Marija Jelić.
Marija Šabić u Portretu plusGosti “Portreta Plus” ovog četvrtka su Marija Šabić , Sara Sotti i Peđa Ristić.
Ivana Stanković u Portretu plusGosti Portreta Plus ovog četvrtka su Ivana Stanković, Ana Pflug i Bata Spasojević.
Portret plus ovog četvrtka donosi nove pričeGosti Portreta Plus ovog četvrtka su Dejan Pantić, Dejana Rosuljaš Špiler i Nina Stamenić .
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: