Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Kiki Lesendrić - Budi tu kad padne sneg

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Kiki Lesendrić - Budi tu kad padne sneg
    2. Sladjana i Dado - Princeza
    3. Sergej Ćetković - Nisu mi dali da te volim
    4. Plavi orkestar - Ako su to samo bile laži
    5. Valentino - Pile moje
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Knez - Utorak - Mojih 50
    2. 10. mart - 1 - Dodir noći
    3. 10. mart - 2 - Dodir noći
    4. 10. mart - 3 - Dodir noći
    5. Knez - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Namaz od graška Namaz od graška

    Izuzetno zanimljiv namaz koji zaista može da bude "zvezda zakuske" jer se ne priprema tako često. Uz adekvatne začine postaje fenomenalan izbor za doručak ili večeru, a može a bude i zanimljiv prilog uz meso...

    Fantastične badem kuglice Fantastične badem kuglice

    Ako volite slatkiše, ali želite da uvedete zdravije navike u ishranu, odlučite se za prirodne, sirove i jednostavne deserte. Oni su jednako ukusni kao industrijski slatkiši, ali bez viška šećera.

  • Zdravlje
    Evo koja pića mogu da ublaže, a koja da pogoršaju menstrualne bolove Evo koja pića mogu da ublaže, a koja da pogoršaju menstrualne bolove

    Žene godinama isprobavaju različite metode za ublažavanje simptoma menstruacije, ali rezultati su često neujednačeni. To može biti posledica nedoslednih istraživanja o uticaju ishrane na zdravlje žena. Zato ginekološkinja Anita Sadati otkriva koja pića mogu pomoći u smanjenju tegoba tokom menstruacije, a koja bi trebalo izbegavati.

    Zašto je dobro da grickamo celer između obroka? Zašto je dobro da grickamo celer između obroka?

    Celer podržava zdravlje srca jer sadrži jedinjenja koja snižavaju krvni pritisak i tako štite srce - kaže dijetetičarka Simon Mudu i objašnjava da bi ovo povrće trebalo češče da konzumiramo.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Ovo je najpoželjnija evropska destinacija za 2025. godinu! Ovo je najpoželjnija evropska destinacija za 2025. godinu!

    Evropa ima novu hit destinaciju – i to nije Španija, Italija ili Grčka.

    Saveti za dobru organizaciju: Evo šta sve treba da spakujete kada idete na put Saveti za dobru organizaciju: Evo šta sve treba da spakujete kada idete na put

    Bez obzira da li idemo na duži ili kraći put, postoje neke stvari koje bi uvek trebalo da imamo pri ruci, a najčešće nam te stvari nisu prioritet. Često, tek kad dođemo na odredište shvatimo da smo nešto zaboravili.

  • Preporučujemo
    Mrlje sa tepiha možemo lako da uklonimo uz pomoć pene za brijanje Mrlje sa tepiha možemo lako da uklonimo uz pomoć pene za brijanje

    Fleke na tepihu mogu da se pojave neočekivano, pa je važno brzo reagovati kako ne bi ostale trajno. U takvim situacijama pomaže snalažljivost i korišćenje proizvoda koje već imate u kući, a jedan od njih je pena za brijanje.

    Jednostavan trik za čistu zavesu: Sprečite nakupljanje buđi u kupatilu! Jednostavan trik za čistu zavesu: Sprečite nakupljanje buđi u kupatilu!

    Zbog visoke vlažnosti, buđ se često stvara u kupatilu, naročito na zavesama za tuširanje, ali i na zidovima i podovima. Problem je još izraženiji u slabo provetrenim prostorijama, ali ga možete lako sprečiti primenom nekoliko jednostavnih trikova.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.27 117.09 117.91
    CHF 120.69 121.54 122.39
    USD 106.63 107.38 108.13
  • Povezani članci
  • Počelo je prijavljivanje za „Pekarijadu 2025“

    Kompanija Lesaffre Srbija sa ponosom najavljuje početak prijava za petu „Pekarijadu“, nacionalno takmičenje koje okuplja najbolje pekare iz cele Srbije. U 2025. godini, svi talentovani pekari




    25-02-2025 | 15:48 | Autor/Izvor: Naxi media, Pekarijada.rs

    Foto: Pekarijada.rs


    Prijavljivanje za „Pekarijadu 2025“ trajaće do kraja februara 2025. godine, a početak takmičenja planiran je za mart.


    Predselekcija i kvalifikacije za finale će trajati do maja 2025, nakon čega će se od septembra takmičenju priključiti i budući mladi pekari. U septembru i oktobru biće održana polufinalna takmičenja, nakon čega ćemo, u novembru 2025. godine, u velikom finalu „Pekarijade“, saznati pobednike po kategorijama. Finale će biti organizovano u Lesaffre pekarskom centru u Beogradu. Ovo jedinstveno nacionalno takmičenje u pekarskoj struci završiće se svečanim proglašenjem pobednika i uručivanjem nagrada „Prvi među najboljima“.


    Kvalifikacije za petu Pekarijadu biće organizovane u pet regiona u Srbiji, u pet gradova: Beogradu, Novom Sadu, Požegi, Paraćinu i Leskovcu.


    Na takmičenju za najboljeg pekara Srbije, prijavljeni kandidati će se nadmetati u ukupno šest kategorija. Za pekare profesionalce predviđeno je pet kategorija: hleb, burek, štrudla, pizza i kroasan, dok će najbolji mladi pekari imati sasvim novi izazov i takmičiće se u pripremanju štrudle sa makom.


    Pekarijada je mnogo više od takmičenja – to je prilika za razmenu znanja i iskustava, unapređenje zanata i promociju pekarske struke. Uz kontinuirani rast interesovanja, 2025. godina obećava još veći broj učesnika i još kvalitetniju konkurenciju.


    Foto: Pekarijada.rs


    Kandidate će ocenjivati stručni žiri koji u širem sastavu čini 35 članova – istaknuti predstavnici struke, predstavnici Unije pekara, članovi tima učesnika Louis Lesaffre Coupe – Evropskog pekarskog prvenstva 2015, predstavnik Mlinpek zavoda, svetski prvak u pravljenju pizze sa takmičenja “Campionato del mondo pizza squadre” održanog u Palermu 2022. godine, predstavnici Ministarstva poljoprivrede, industrijskih i zanatskih pekara, kao i najvećih trgovinskih lanaca u zemlji.


    Osim titule „Prvi među najboljima“, pobednici će osvojiti vredne nagrade i priznanja.


    Pozivamo sve profesionalne pekare i buduće mlade pekare da se prijave i postanu deo ovog jedinstvenog takmičenja.


    Sve informacije o toku prijavljivanja i takmičenju biće objavljivane na Facebook stranici „Pekarijade“, kao i na sajtu www.pekarijada.rs.


    Zainteresovani kandidati mogu da se prijave do kraja februara 2025. godine popunjavanjem forme za prijavu na navedenom web sajtu i Facebook stranici, kao i slanjem SMS poruke na broj: 062 20 88 18 ili e-maila na pekarijada.lrs@lesaffre.com.


    Dobrodošli na Pekarijadu 2025!

  • Pročitajte i...
    Pronađi ulaznice u Dino svetu i gledaj Pronađi ulaznice u Dino svetu i gledaj "Hokus-Pokus Diplodokus".

    U dva različita bioskopa slede dva različita kreativna događaja.

    Porodični vikend uz animirani film HITPIG 8.

    Publiku očekuju zabavne aktivnosti za decu kao što su crtaonica gde se pokreće mašta, i pokloni za najsrećnije (Plazme, Vulkana, Škrabca i KolyShopa), a u Beogradu i Novom Sadu od 11 do 13 časova oragnizuje se “face painting”. Posebno će biti zanimljive Plazma maskote koje će se družiti sa publikom CineStar bioskopa u Ada Mallu od 11 do 13 sati, a u isto vreme pridružiće se i Pet Republic sa poklonima (do isteka zaliha) i Beoart sa kreativnom radionicom.

    „Emanacija dive“: Beogradski Silosi i ovog marta slave žensko stvaralaštvo „Emanacija dive“: Beogradski Silosi i ovog marta slave žensko stvaralaštvo

    „Emanacija dive“ - autorski projekat Jelene Balević i Lidije Živković, predstaviće stvaralaštvo petnaest umetničkih diva iz Srbije, Belorusije i Francuske, na izložbi koja redefiniše klasičnu galerijsku postavku smeštajući je u nesvakidašnji industrijski ambijent Silosa. Izložba će biti otvorena u subotu 8. marta od 19 časova, a postavka će biti dostupna posetiocima do 23. marta, petkom, subotom i nedeljom od 12 do 18 časova. Gaia pokret, neprofitna organizacija koja je Silose i osnovala kao podršku kulturnoj sceni Beograda i Srbije, podržala je ovu izložbu kroz produkciju i promociju, a ulaz na ovu izložbu i sve njene prateće programe je slobodan.

    Labudovo jezero uživo iz Londona u CineStaru u Srbiji Labudovo jezero uživo iz Londona u CineStaru u Srbiji

    Najpoznatiji balet na svetu, „Labudovo jezero“, očekuje publiku u prenosu uživo iz Londona, u izvođenju čuvenog „Royal Ballet & Opera” (Royal Opera House) 27. februara u 20.00 u CineStar bioskopima u Beogradu i Novom Sadu.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: