-
Poslednjih 5 pesama
- Crvena jabuka - Da Mi Je Do Nje
- Parni Valjak - Ugasi me
- Kiki Lesendrić - Te noci smo se potukli zbog nje
- Magazin - Opijum
- Azra - Balkan
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoAromatični pire od celera
Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!
Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
Firenca najavljuje desetogodišnji plan borbe protiv prekomernog turizmaGradonačelnica Firence, Sara Funaro, predstavila je deset tačaka plana za suzbijanje problema prekomernog turizma.
-
PreporučujemoPet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu
Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenjeCimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.81 CHF 124.68 125.56 126.44 USD 110.15 110.93 111.70
-
Negujte se kao Prijanka Čopra
Jedna od najlepših žena sveta, Prijanka Čopra za Vogue otkriva prirodne preparate za negu kose i kože, koje joj je prenela njena majka, a koji su ukorenjeni u indijskoj baštini.
21-06-2018 | 13:33 | Autor/Izvor: Naxi media-YouTube Vogue
Foto: Bigstock- Denis Makarenko
U nastavku teksta, pročitajte koje sve prirodne sastojke možete koristiti u nezi kose, kože i usana.
Piling za usne: Morska so, glicerin i ružina voda daće smesu koja će savršeno negovati vaše usne.Piling za telo: Brašno, jogurt (grčki), sok od svežeg limuna, mleko , puder od sandalovine i kurkuma. Utrljati piling sve dok ga koža ne upije, a onda isprati lagano vodom i kupkom.
Maska za kosu: Jogurt, kašika meda, jaje. Masku držati pola sata , isprati i kosu oprati šamponom.
Pogledajte kako bi trebalo da izgleda njihova priprema.
-
Pročitajte i...Prirodni saveznik za negu kose: Otkrijte moć čaja od nane
Čaj od nane nije samo osvežavajući napitak već i prirodni saveznik za negu kose. Redovno ispiranje kose ovim čajem podstiče njen rast i pruža smirujuće dejstvo za kožu glave, čime sprečava iritacije i upale.
Pravilna nega kose na letovanjuNega kose na letovanju je jako važna jer je ona tih dana izložena sunčevim zracima, morskoj soli i hloru iz bazena. Evo nekoliko saveta za pravilnu negu kose tokom letovanja:
Trikovi za suvo pranje kose!Svakome od nas se nekada dogodilo da nam je kosa bar realtivno prljava, a nemamo vremena da je operemo. Iako to uglavnom nije česta pojava, nije loše znati trikove za suvo pranje kose koji ne uključuju industrijske proizvode, već isključivo one koje već imate u svojoj kući.
Letnja nega kose: Zaštitite vašu kosu tokom boravka na plažiKosi je tokom letnjeg perioda potrebna dodatna hidratacija, a ovo se posebno odnosi na period boravka na moru. Evo nekoliko načina na koje možete vašoj kosi pružiti potrebnu negu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: