-
Poslednjih 5 pesama
- Idoli - Cokolada
- Rodja Raicevic - U Tebe Sam Zaljubljen
- Atomsko Sklonište - Treba Imat Dusu
- Djordje Balašević - Slabo divanim madzarski
- Viktorija - Rat i mir
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Recept za sočne tulumbe
ti. Savršene su za posebne prilike, slave ili kada želite da obradujete goste nečim slatkim i neodoljivim. Iako priprema može delovati zahtevno, uz ovaj recept, uspeh je zagarantovan!
-
Zdravlje
Namirnice koje smanjuju nadutost i ubrzavaju put ka idealnoj kilaži
Možda već neko vreme pokušavate da izgubite višak kilograma, ali rezultati izostaju. Topliji dani su savršeni da u jelovnik ubacite lagane i osvežavajuće namirnice koje ubrzavaju metabolizam, smanjuju nadutost i pomažu da se osećate i izgledate bolje. Dodatni plus? Ove namirnice su idealne za visoke temperature – osvežiće vas i prijati organizmu.
Simptomi koji ukazuju na nedovoljan unos preteina
Protein je jedan od glavnih gradivnih blokova tela. Igra ključnu ulogu u strukturi i funkciji mišića, kože, enzima i hormona. Neki znaci i simptomi nedostatka proteina uključuju edem, gubitak kose, povećanu glad i teže infekcije, između ostalog. Ovo može da utiče na skoro sve aspekte funkcionisanja tela i dovesti do različitih zdravstvenih problema. Tekst navodi 8 simptoma niskog unosa ili nedostatka proteina.
-
-
Putovanja
Ovi evropski gradovi su najprikladniji za pešačenje – prema mišljenju lokalnog stanovništva
Redakcija magazina Time Out sprovela je istraživanje, ispitavši lokalno stanovništvo iz gradova širom sveta o tome koliko je lako kretati se njihovim gradovima peške – možete li da pogodite koji je najbolji u Evropi?
Lepote Slovenije: Posetite Ljubljanski dvorac
Gotovo da ne postoji osoba koja se ne raduje dolasku toplih dana, a evo i sjajne ideje kako da provedete prolećni odmor...
-
Preporučujemo
Prirodni načini farbanja uskršnjih jaja: Inspiracija iz vaše kuhinje
Uskrs je vreme kada domovi ožive bojama, mirisima i toplinom porodičnih okupljanja. Jedan od najlepših običaja koji sa sobom nosi prazničnu atmosferu jeste farbanje jaja.I dok se u savremenim domaćinstvima sve češće poseže za fabričkim bojama i gotovim setovima za ukrašavanje, postoji nešto posebno, gotovo čarobno, u vraćanju prirodi i tradicionalnim metodama.
Sjajan i prirodan način da se rešite korova u svojoj bašti
Baštenski korov je problematičan ne samo zato što kvari izgled bašte, već i zato što se takmiči sa kultivisanim biljkama, krade sunčevu svetlost, vodu i hranljive materije iz zemlje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.42 117.24 118.06 CHF 123.45 124.32 125.19 USD 102.67 103.40 104.12
-
Miris meda i citrusa u vašem domu – stiže „Pecite sa Akisom“ na 24Kitchen!
Od 15. aprila, svakog utorka od 12.55, kanal 24Kitchen donosi novu kulinarsku emisiju koja će osvojiti srca svih ljubitelja pečenja – „Pecite sa Akisom“.
24-04-2025 | 10:25 | Autor/Izvor: Naxi media, Disney-24kitchen PR
Foto: Disney-24kitchen PR
U centru pažnje je šarmantni i višestruko nagrađivani grčki kuvar Akis Petrecikis, koji nas vodi na ukusno putovanje kroz tradicionalne recepte sa mediteranskom dušom.
U svakoj epizodi, Akis sa lakoćom i entuzijazmom priprema dva recepta – od mirisnih hlebova i lisnatih peciva do sočnih poslastica sa sirupom, cimetom i orašastim plodovima. Njegov stil je spoj klasičnog i savremenog, a emisija se gleda kao pravi gastronomski užitak, čak i ako u tom trenutku ne planirate da uđete u kuhinju.
Foto: Disney-24kitchen PR
„Pečenje je za mene emotivan proces. Kada pravite kolač ili hleb, to radite za nekog koga volite. To se ne zaboravlja“, kaže Akis. I upravo ta toplina čini emisiju drugačijom – uz svaki recept prenosi i priču, atmosferu i podsećanje na zaboravljene mirise doma.
Osim što će osvojiti gledaoce ispred malih ekrana, Akis će uskoro i lično posetiti Srbiju! U okviru promocije emisije i kanala 24Kitchen, stiže u Beograd gde će održati kulinarsku radionicu sa domaćim influenserima, kao i veliki javni događaj u tržnom centru Ušće. Biće to prilika za sve njegove fanove da ga upoznaju uživo i saznaju njegove male kulinarske trikove.
Foto: Disney-24kitchen PR
Ako volite opuštene trenutke, dobre recepte i hranu koja budi emocije – uz Akisa ćete poželeti da pečete svakog dana. -
Pročitajte i...
Rudolf van Vin je spreman za veliku Letnju avanturu
Duže od dve decenije traje TV karijera jednog od najpoznatijih evropskih kuvara Rudolfa van Vina, kog smo uz njegove emisije, priznaćete, zavoleli zbog recepata za raznovrsne poslastice i pekarske specijalitete. Iako smo tek zagazili u proleće, Rudolf je već spreman za “Letnju avanturu”. To je i naziv njegove nove kulinarske emisije, koja se od 3. aprila premijerno emituje na kanalu 24Kitchen (radnim danima u 17.00), a u kojoj Rudolf obilazi evropske destinacije koje su poznate po svojim pecivima. Kuvar isprobava najpoznatija jela i zatim istražuje njihovu prošlost i tajne.
Nova Balkanska kuhinja: Kuvajte sa Božanom
Kulinarski kanal 24Kitchen priredio je ekskluzivni ručak za najvećim stolom na Balkanu, tokom kojeg je predstavio novu emisiju Nova balkanska kuhinja sa Božanom.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: