-
Poslednjih 5 pesama
- YU Grupa - Dunavom šibaju vetrovi
- Tony Cetinski - Blago onom ko te ima
- Bijelo dugme - Ružica si bila
- Djordje Balašević - Andjela (Moja je draga vestica)
- Hari Mata Hari - Azra
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa piletinom i kukuruzom
Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.
Aromatični pire od celeraMožda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoPet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu
Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenjeCimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.81 CHF 124.68 125.56 126.44 USD 110.15 110.93 111.70
-
Rudolf van Vin je spreman za veliku Letnju avanturu
Duže od dve decenije traje TV karijera jednog od najpoznatijih evropskih kuvara Rudolfa van Vina, kog smo uz njegove emisije, priznaćete, zavoleli zbog recepata za raznovrsne poslastice i pekarske specijalitete. Iako smo tek zagazili u proleće, Rudolf je već spreman za “Letnju avanturu”. To je i naziv njegove nove kulinarske emisije, koja se od 3. aprila premijerno emituje na kanalu 24Kitchen (radnim danima u 17.00), a u kojoj Rudolf obilazi evropske destinacije koje su poznate po svojim pecivima. Kuvar isprobava najpoznatija jela i zatim istražuje njihovu prošlost i tajne.
26-04-2023 | 10:50 | Autor/Izvor: Naxi media-Disney-24kitchen PR
Foto: Naxi media, Željka Dimić
Inspirisan onim što je otkrio, Rudolf se vraća u svoju pekaru i priprema ukusno jelo koristeći novostečena iskustva. On je virtuoz u kuhinji, bilo da se radi o pripremi prazničnih recepata, hlebova, pita ili kolača. Receptima iz Rudolfove pekare možete da impresionirate prijatelje i porodicu, i priredite im nezaboravno kulinarsko iskustvo. Mada peciva nisu naš prvi izbor kada je reč o hrani tokom toplijih dana, Rudolf van Vin će nam otkriti da čak i poslastice iz rerne mogu biti poslužene kao slasno osveženje. Ukusni kremovi obogaćeni aromama leta, svežeg voća i tek ubranih začina poput nane i citrusa tradicionalne poslastice pretvoriće u nove, lagane i pre svega savršene letnje zalogaje sreće.
(Foto: Disney-24kitchen PR)Rudolf je, inače, poznat i kao veliki ljubitelj srpskih kulinarskih poslastica koje je probao prilikom posete Srbiji pre nekoliko godina.
- Kajmak i ajvar su najveće otkriće koje sam doživeo kada je reč o srpskoj kuhinji. Od kada sam probao ove vaše specijalitete ne postoji jelo uz koje ih ne kombinujem. Jednostavno, od tada ne razumem zašto bi bilo koji obrok bio poslužen bez ajvara i kajmaka – otkrio nam je Rudolf u jednom od intervjua, a kakvim će nas to letnjim specijalitetima obradovati kulinarski mag i ekspert za pekarske poslastice saznaćemo uskoro na kanalu 24Kitchen. -
Pročitajte i...Duh raspevanog Diznijevog carstva u punoj MTS DVORANI
Uz kultne numere iz najčuvenijih Diznijevih animacija, sa poznatim junacima koje su na sceni predstavili naši uvaženi glumci i pevači, večeras su u beogradskoj mts Dvorani održana dva dvočasovna spektakularna Diznijeva koncerta pod nazivm "Čarobna muzika iz filmova". Koncert je protekao uz pratnju Vojvođanskog simfonijskog orkestra pod vođstvom maestra Mikice Jevtića.
24Kitchen Piknik u Bašti: Bogata gastronomska ponuda uz sjajan muzički programPrvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac.
24Kitchen Piknik u Bašti: Vikend za uživanje u vrhunskoj hrani i koncertima u prirodi!Prvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac.
Neverovatna ispovest čoveka kog su delfini spasili od ajkulaFestival ajkula Šarkfest 2023 doplovio je 1. jula do kanala National Geographic Wild gde se svake subote od 18:00h premijerno emituju novi dokumentarci o najopasnijim predatorima okeana. U ostalim terminima tokom svakog dana, gledaocima su na raspolaganju sati najkvalitetnijeg dokumentarnog programa o životu i psihologiji ovih grabljivica pomoću kojih ćemo pokušati da ih malo bolje razumemo.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: