-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Vjera Nevjera
- Josipa Lisac - Danas sam luda
- Ana Stanić - Točkovi
- Oliver Mandić - Pomagajte drugovi
- Massimo Savic - Sretan put
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoAromatični pire od celera
Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!
Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
Firenca najavljuje desetogodišnji plan borbe protiv prekomernog turizmaGradonačelnica Firence, Sara Funaro, predstavila je deset tačaka plana za suzbijanje problema prekomernog turizma.
-
PreporučujemoPet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu
Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenjeCimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.81 CHF 124.68 125.56 126.44 USD 110.15 110.93 111.70
-
Koja to radna mesta kriju najveći broj prevara?
Sve više se mogu pronaći rezultati različitih online istraživanja na temu muško-ženske prevare, a ovo su rezultati istraživanja u kome je kao kriterijum uzeto radno mesto. I šta milsite, u kojoj profesiji se krije najviše preljubnika?
02-11-2016 | 13:09 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Nosnibor137
"Viktorija Milan" sprovela je anketu u kojoj je učestvovalo preko 5000 ispitanica, a kao najmanje lojalne partneru pokazale su se dame koje rade u sektorima finansija. Slede ih stjuardese i piloti, zatim zaposleni u zdravstvu (lekari i medicinski tehničari). Nevernost nije strana ni zaposlenima na vodećim pozicijama kompanija - menadžerima, direktorima, kao ni sekretaricama.
Peto mesto zauzimaju sportisti, dok su se među Top 10 našli i umetnici (glumci, pevači, muzičari), modeli, novinari i PR eksperti.
Kao jedan od razloga za započinjanje afere na radnom mestu, ispitanici su naveli mogućnost susretanja i komunikacije, ali i lakoću skrivanja i zataškivanja.
-
Pročitajte i...Znakovi da pored sebe imate kvalitetnog partnera
Za razvoj svake emotivne partnerske veze potrebno je vreme, ali i međusobno zalaganje oba partnera. Kvalitetna veza se postepeno gradi kroz otvorenu komunikaciju, upoznavanje partnera, sticanje poverenja, koji vode ka sigurnosti i emotivnom otvaranju.
Izgradite poverenje u veziZa odnos zasnovan na poverenju i ljubavi, potrebno je vremena, kao i zalaganje oba partnera. Poverenje i osećaj lagodnosti da izrazite svoja osećanja i potrebe stiče se uzajamnim razumevanjem i podrškom.
Male radosti za proslavu ljubaviPriredite nezaboravne trenutke u kojima ćete uživati sa partnerom ili partnerkom! Dan posvetite ljubavi i vremenu provedenom sa voljenom osobom.
Ponašanja koja vode narušavanju vezeSvaki početak emotivne veze izazovan je za oba partnera, utoliko što predstavlja period međusobnog upoznavanja, prihvatanja i građenja veze.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: