-
Poslednjih 5 pesama
- Neverne Bebe - Da ima nas
- Bijelo dugme - A i ti me iznevjeri
- Massimo - Jugo
- Djordje Balašević - Ljudmila (Noc kad je Tisa nadosla)
- Sergej Ćetković - Dva minuta
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krem torta sa bananama i malinama
Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
-
Zdravlje
Pet znakova da unosite previše šećera
Teško je zamisliti život bez šećera. Ali koliko je previše? Američko udruženje za srce preporučuje da žene ne unose više od šest kašičica šećera dnevno, dok je za muškarce granica devet kašičica. To znači najviše 25–36 grama ili oko 100–150 kalorija šećera dnevno. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) savetuje da se unos ograniči na 50 grama, a idealno ne više od 25 grama dnevno.
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
-
Putovanja
Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
-
Preporučujemo
Kada je pravo vreme da zamenimo stare peškire?
Mnogi veruju da peškiri mogu da traju decenijama, jer se redovno peru na visokim temperaturama. Iako postoje načini da im produžite vek, četiri jasna znaka ukazuju na to da je vreme za zamenu.
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 125.50 126.39 127.27 USD 102.74 103.46 104.19
-
Kira Najtli: Serija novih videa za Coco Mademoiselle
Proslavljena glumica Kira Najtli godinama unazad je zaštitno lice mirisne note Coco Mademoiselle.
07-09-2022 | 10:40 | Autor/Izvor: Naxi media-CHANEL YouTube
Foto: Bigstockphoto-boggy
Chanel predstavlja seriju promo videa "On the trail of COCO MADEMOISELLE" sa Kirom Najtli u glavnoj ulozi, koji poručuju da se uz instančanu mirisnu notu osmelite i hrabro zakoračite u svaki novi dan.
Dinamika koja prati glavnu nit kampanje je postignuta različitim sadržajima i ambijentima, pa je jedna od najpopularnijih mirisinih nota kuće "Chanel" dobila novu seriju reklamnih spotova koji privlače pažnju održavajući estetiku proslavljene modne kuće. -
Pročitajte i...
Večna moda: Naomi Kembel u haljini staroj skoro tri decenije
Naomi Kembel je dokazala da ne samo da dobra moda nikada ne izlazi iz mode, već i dobar model. Naime, Naomi (53) pojavila se na premijeri filma "Furiosa: A Mad Max Saga" u Francuskoj 2024. na Kanskom filmskom festivalu u zadivljujućoj haljini koju že prepoznati verni obožavaoci mode.
Chanel i Barbi: Saradnja vredna pažnje
Ostvarenje Barbi rediteljke Grete Gervig privuklo je veliku pažnju javnosti, a Margo Robi, koja tumači naslovnu ulogu u filmu, za Chanel-ov kanal je govorila o saradnji modne kuće na filmu.
Vanesa Paradi o novoj kolekciji kuće Chanel
Modna kuća Chanel predstavila je kolekciju za sezonu jesen-zima 2023/24, a proslavljena glumica i pevačica Vanesa Paradi, koju vezuje dugogodišnja saradnja sa ovom modnom kućom, zavirila je iza scene.
Timoti Šalame: Mlada glumačka zvezda za Chanel
Mlada glumačka zvezda Timoti Šalame, postao je ambasador mirisne note Bleu De Chanel.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: