-
Poslednjih 5 pesama
- Moby Dick - Dužna si mi ostala
- Jelena Tomašević - Za Divno Cudo
- Crvena jabuka - Nema, Nema Vise Vremena
- Vlado Georgiev - Ako mi lose krene
- Toše Proeski - Vo kosi da ti spijem
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krem torta sa bananama i malinama
Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
-
Zdravlje
Pet znakova da unosite previše šećera
Teško je zamisliti život bez šećera. Ali koliko je previše? Američko udruženje za srce preporučuje da žene ne unose više od šest kašičica šećera dnevno, dok je za muškarce granica devet kašičica. To znači najviše 25–36 grama ili oko 100–150 kalorija šećera dnevno. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) savetuje da se unos ograniči na 50 grama, a idealno ne više od 25 grama dnevno.
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
-
-
Putovanja
Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
-
Preporučujemo
Kada je pravo vreme da zamenimo stare peškire?
Mnogi veruju da peškiri mogu da traju decenijama, jer se redovno peru na visokim temperaturama. Iako postoje načini da im produžite vek, četiri jasna znaka ukazuju na to da je vreme za zamenu.
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 125.50 126.39 127.27 USD 102.74 103.46 104.19
-
Kako održavati drveni pribor?
Ukoliko u vašem domaćinstvu koristite i drveni pribor za ručavanje i spremanje hrane, evo načina na koji ga možete održavati i učiniti dugotrajnim i adekvatno očišćenim.
14-12-2021 | 11:38 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- Freebird7977
Drveni pribor nije preporučljvo prati u mašini za pranje sudova, stoga je u slučaju njegovog održavanja potrebno to uraditi ručno.Jedan od načina na koji možete tretirati vaš drveni pribor je da ga odmah nakon upotrebe operete u toploj vodi u koju ćete dodati sodu bikarbonu i limunov sok. Ubacite u posudu za pranje kašičicu-dve sode bikarbone i sok od pola limuna (ukoliko je reč o velikoj količini pribora možete povećati dozu).
Ostavite drveni pribor u vodu, pustite da voda deluje 10-15 minuta i regularno operite.
Ono što je od velike važnosti za pravilnu upotrebu drvenog pribora je potreba da se dobro osuši pre svakog ponovnog korišćenja.
-
Pročitajte i...
Iskoristite stari bicikl za dekoraciju u bašti
Ukoliko imate bicikl koji više nije u upotrebi, možete ga reciklirati i pretvoriti u neodoljiv detalj u vašoj bašti.
Opuštajuća aroma vanile u domu
Ljubitelji arome vanile često enterijer osvežavaju aromatičnim svećama, no ovaj efekat se može postići i pomoću osveživača koji se može napraviti u domaćoj radinosti.
Isecite ananas bez muke!
Ljubitelji ananasa znaju da se ovo ukusno voće može jesti samostalno, kao dodatak salatama, jelima i biti deo neodoljivog deserta! Za koju god opciju da se odlučite, saznajte lak način na koji ga možete iseći i pripremiti za konzumaciju.
Neodoljiv detalj letnjeg posluženja
Ukoliko očekujete goste, a želite da ostavite utisak i celom posluženju date posebnu notu, napravite kockice leda sa dodatkom jestivog cveća.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: