-
Poslednjih 5 pesama
- Djordje Balašević - Ljudmila (Noc kad je Tisa nadosla)
- Sergej Ćetković - Dva minuta
- Azra - Lijepe Zene Prolaze Kroz Grad
- Hari Mata Hari - Ne lomi me
- Valentino - Ne mogu
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krem torta sa bananama i malinama
Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
-
Zdravlje
Pet znakova da unosite previše šećera
Teško je zamisliti život bez šećera. Ali koliko je previše? Američko udruženje za srce preporučuje da žene ne unose više od šest kašičica šećera dnevno, dok je za muškarce granica devet kašičica. To znači najviše 25–36 grama ili oko 100–150 kalorija šećera dnevno. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) savetuje da se unos ograniči na 50 grama, a idealno ne više od 25 grama dnevno.
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
-
Putovanja
Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
-
Preporučujemo
Kada je pravo vreme da zamenimo stare peškire?
Mnogi veruju da peškiri mogu da traju decenijama, jer se redovno peru na visokim temperaturama. Iako postoje načini da im produžite vek, četiri jasna znaka ukazuju na to da je vreme za zamenu.
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 125.50 126.39 127.27 USD 102.74 103.46 104.19
-
I oni se lako mogu dekorisati
Da, verovatno vam nije palo na pamet, ali i prekidače za svetlo je moguće dekorisati. I to vrlo kreativno.
25-05-2018 | 15:33 | Autor/Izvor: Naxi media-Amazing Creations YouTube
Foto: Bigstock-PixieMe
Oni su neizostavni deo svakog domaćinstva, utoliko što je veštačko osvetljenje potrebno u svakom domu. Ipak, retko polažemo pažnju na takve detalje kada je reč o dekorisanju doma.
Bilo da je reč o dečijoj, dnevnoj ili spavaćoj sobi, kuhinji, dekorisanje prekidača za svetlo može dati poseban šarm tom kutku. Možete se odlučiti za crtež ili pažljivo odabran stiker, a jedno je sigurno - prekidač će na taj način postati daleko "simpatičniji", pogotovo kada je reč o sobi namenjenoj najmlađim članovima porodice.
U nastavku pogledajte video u kome možete videti neke od ideja. Možda vam posluže kao inspiracija ili uradite baš po njihovoj ideji.
-
Pročitajte i...
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Napravite praznični venac od vune
Ljubitelji praznične dekoracije mogu se oprobati u kreiranju neodoljivih venaca od vune.
Plutajuće sveće: Interesantan detalj u vašem domu
Sveće su značajan dekorativni element, bilo da je reč o dekoraciji stola ili celokupnog enterijera. Ukoliko ste ljubitelj sveća, napravite stilizaciju koja će oduševiti goste i ukućane!
Napravite dekorativni venac
Za ljubitelje dekoracije i sve one koji vole da jedan deo slobodnog vremena utroše na kreativnost, donosimo predlog efektnog dekorativnog elementa - venca od suvog cveća!
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: