-
Poslednjih 5 pesama
- Massimo - Jugo
- Valentino - Samo sklopi okice
- Boris Rezak - Pokora
- Oliver Mandić - Zbog tebe bih tucao kamen
- Bijelo dugme - Ako ima Boga
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa piletinom i kukuruzom
Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.
Aromatični pire od celeraMožda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoPet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu
Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenjeCimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.81 CHF 124.68 125.56 126.44 USD 110.15 110.93 111.70
-
I Atelje slavi ljubav: Posebna akcija u februaru
Pozorište Atelje 212 omogućilo da je da tokom februara, meseca u kome se proslavlja Sveti Trifun ili Dan zaljubljenih, prodaja ulaznica ima posebnu pogodnost.
08-02-2016 | 12:30 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Atelje 212 promo plakat
Kupovinom jedne ulaznice za februarski repertoar, obezbedićete dva mesta u gledalištu.
Zajedno sa partnerom, prijateljem ili članom porodice zaljubite se u pozorište ovog februara.
Akcija se odnosi na sve predstave u februaru, a broj ovakvih karata je ograničen.
Mesečni repertoar možete pogledati OVDE. -
Pročitajte i...Svečano otvorena jubilarna 75. sezona u Pozorištu na Terazijama!
U subotu 5. oktobra u Pozorištu na Terazijama svečano je otvorena 75. sezona i predstavljen vizuelni identitet ovog jubileja.
Počinje prodaja ulaznica za 58. Bitef!Veliko 58Bitef24: Odbrojavanje označiće početak prodaje ulaznica za ovogodišnje izdanje Bitefa, a biće održano 29. avgusta od 20 časova u Umami Cocktail &Sushi baru.
Komedi fransez prvi put u Srbiji – na 58. Bitefu!Čuveno francusko pozorište Komedi fransez prvi put će se predstaviti regionalnoj publici na ovogodišnjem Bitefu i to predstavom „Hekuba, ne Hekuba“ Tijaga Rodrigeša, koja će biti izvedena 26. i 27. septembra na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.
„Mekšanje“ otvara 58. BitefNa koje sve načine naša tela sazrevaju i kako mekšanjem dobijaju sasvim novu snagu publika ovogodišnjeg Bitefa saznaće 25. septembra u Operi i teatru Madlenianum.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: