Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Djavoli - Suncan dan

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Djavoli - Suncan dan
    2. Kiki Lesendrić - Noc Kao Iz Sna
    3. Film - Doći ću ti u snovima
    4. Aleksandra Radović - Ne, Hvala
    5. Parni Valjak - Ugasi me
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Zdenko Kolar - Petak - Mojih 50
    2. 3. april - 1 - Dodir noći
    3. 3. april - 2 - Dodir noći
    4. 3. april - 3 - Dodir noći
    5. Zdenko Kolar - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Fenomenalna baklava sa orasima Fenomenalna baklava sa orasima

    Neodoljiva poslastica bogatog ukusa i raskošne arome, koja vraća uspomene na detinjstvo

    Domaća pita sa višnjama Domaća pita sa višnjama

    Kišni dani nas prosto mame da popodne provedemo uz knjigu, čaj i naravno uz neki poseban desert, a trenutno ništa lepše ne možemo da zamislimo od domaće pite sa višnjama.

  • Zdravlje
    Sezona tikvica: Razlozi zbog kojih bi trebalo češće ih jedemo Sezona tikvica: Razlozi zbog kojih bi trebalo češće ih jedemo

    Tikvice pružaju mnoge zdravstvene prednosti. Bogate su antioksidansima, promovišu zdravlje probave i očiju.

    Tri naučno-podržane dijete koje će vam zaista pomoći da smršate Tri naučno-podržane dijete koje će vam zaista pomoći da smršate

    Popularne dijete, koje se nazivaju i brze dijete, koje slavne ličnosti i uticajni ljudi promovišu, postoje već godinama. Studije ipak sugerišu da oko 80 odsto svih dijeta ne uspe – pri čemu osoba na kraju vrati svu težinu koju je izgubila ili čak dobije više nego što je izgubila.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za 2025: Priroda, istorija i potpuni odmor Najbolje destinacije za 2025: Priroda, istorija i potpuni odmor

    Booking je kroz 13. izdanje nagrade Traveller Review Awards izdvojio najbolje destinacije za 2025. godinu, zasnovane na više od 360 miliona recenzija korisnika. Ove lokacije oduševljavaju prirodnim lepotama, istorijskim znamenitostima i gostoljubivošću.

    Najjeftiniji i najskuplji gradovi u Evropi za hranu i piće Najjeftiniji i najskuplji gradovi u Evropi za hranu i piće

    Troškovi prevoza i smeštaja nisu jedini izdaci na putovanju – evo gde možete jesti i piti po povoljnim cenama.

  • Preporučujemo
    Kako da pripremite savršen pirinač koji se ne lepi za šerpu? Kako da pripremite savršen pirinač koji se ne lepi za šerpu?

    Pirinač je jedna od najpopularnijih namirnica na svetu. Svoju popularnost duguje činjenici da je odličan dodatak jelima, a ujedno i sastavni deo mnogih neobičnih jela. Međutim, neki izbegavaju da ga prave jer se često lepi za tiganj, dok drugi imaju problem jer ostane raskuvan i loše strukture.

    Stručnjaci otkrivaju šta sve možemo da očistimo uz pomoć jedne tablete za za pranje sudova Stručnjaci otkrivaju šta sve možemo da očistimo uz pomoć jedne tablete za za pranje sudova

    Kada dođe red na detaljno čišćenje kupatila, počnite tako što ćete ubaciti tabletu za mašinu za sudove u WC šolju. Tablete za mašinu za sudove napravljene su da se izbore sa tvrdokornim mrljama, ostacima hrane i masnoćom, čak i u uslovima tvrde vode. Zato ne čudi što ih sve više ljudi koristi i van kuhinje. A znate li šta sve možete očistiti samo jednom tabletom?

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 124.08 124.96 125.83
    USD 105.89 106.63 107.38
  • Povezani članci
  • Hrskavi Chicken Nuggets

    Ovako pripremljenu piletinu do sada ste mnogo puta jeli u nekom od restorana, a zašto ne biste napravili u domaćoj radinosti?




    24-08-2017 | 12:44 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-gbh007

     

    Sastojci:

    - 400 gr pilećeg belog mesa,
    - 50 g prezli
    - 1 kašičica mlevene ljute paprike
    - 2 kašičice suvog peršuna,
    - 1 kašičica suvog mlevenog belog luka,
    - 1 kašičica vegete
    - po ukusu soli i bibera
    - 2 jaja,
    - 150 g brašna,
    - ulje za prženje

    Priprema: Piletinu oprati i osušiti je kuhinjskim papirom. Odstraniti masne delove i kožicu i iseći meso na kockice. Piletinu posuti s pola kašičice bibera, pola kašičice vegete i suvim mlevenim belim lukom i sve dobro promešati da se sjedini s piletinom. U činiju staviti prezle, mlevenu ljutu papriku, suvi peršun, mleveni beli luk, biber i so. Sve dobro izmešati. U jedan tanjir staviti brašno, a u drugoj činiji umutiti jaja. Svaki komad piletine uvaljati u brašno, onda u smesu od jaja i na kraju uvaljati ih dobro u smesu od prezli. U dubljem tiganju zagrejati ulje na srednjoj temperaturi i pržiti komadiće mesa u etapama, dok ne porumene sa svih strana. Ocediti ih na kuhinjskom papiru.

  • Pročitajte i...
    Piletina u kari sosu Piletina u kari sosu

    Aromatično i egzotično jelo koje se priprema lako, a prijaće vam ako su vam dosadila standardna zimska jela...

    Pileći gulaš

    Kada pomenemo gulaš sasvim sigurno ne pomislimo prvo na pileće meso. Ipak, isprobajte ovaj recept jer je velika verovatnoća da ćete se i vi, baš kao i mi oduševiti...

    Piletina Fantastična salata sa piletinom

    Iskoristite kišne dane da sebe obradujete ukusnim, a jednostavnim obrokom.

    Gulaš piletina Pileći kari gulaš

    Ako ste ljubitelj ovog začina i volite da eksperimentišete isprobajte ovaj recept. Jedna od prednosti ovog jela je i to što se mnogo brže sprema od junećeg gulaša.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: