-
Poslednjih 5 pesama
- Azra - Lijepe Zene Prolaze Kroz Grad
- Hari Mata Hari - Ne lomi me
- Valentino - Ne mogu
- Zdravko Čolić - Krasiva
- Željko Joksimović - Menjaj Pesmu
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krem torta sa bananama i malinama
Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
-
Zdravlje
Pet znakova da unosite previše šećera
Teško je zamisliti život bez šećera. Ali koliko je previše? Američko udruženje za srce preporučuje da žene ne unose više od šest kašičica šećera dnevno, dok je za muškarce granica devet kašičica. To znači najviše 25–36 grama ili oko 100–150 kalorija šećera dnevno. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) savetuje da se unos ograniči na 50 grama, a idealno ne više od 25 grama dnevno.
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
-
Putovanja
Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
-
Preporučujemo
Kada je pravo vreme da zamenimo stare peškire?
Mnogi veruju da peškiri mogu da traju decenijama, jer se redovno peru na visokim temperaturama. Iako postoje načini da im produžite vek, četiri jasna znaka ukazuju na to da je vreme za zamenu.
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 125.50 126.39 127.27 USD 102.74 103.46 104.19
-
BUDDHA-BAR gastronomsko tuna putovanje do 16. avgusta
Restoran Buddha-Bar Beograd vas vodi na jedno neponovljivo gastronomsko putovanje. U bašti restorana na Sava promenadi, do 16. avgusta ovo putovanje posvećeno je specijalitetima od tune.
12-08-2020 | 11:22 | Autor/Izvor: Naxi media-Buddha-Bar Beograd PR
Foto: Buddha-Bar Beograd promo
Ono po čemu se Buddha-Bar izdvaja u svojoj ponudi, jeste sveža tuna od najčešće preko 70 kg, koja u restoran stiže u roku od 24 časa od ulova, i zadržava sve ono što je čini jednom od najzdravijih riba.
Da bi se sačuvala sva svojstva i nutritivne vrednosti, Buddha-Bar jela od tune, čuvena Kraljevska tuna, Tatar tuna, Pecnuta i Tuna tiradito, pripremaju se upravo od sveže ribe.
(Foto: Buddha-Bar Beograd promo)
Direktno iz mora na vaš tanjir biće servirane razne varijacije ukusa i kombinacija inspirisanih svežom tunom koja budi duh mora.Putovanje i upoznavanje možete početi sa pažljivo odabranom i bogatom selekcijom predjela ili suši kreacijama. Nesvakidašnji spoj tune i foie gras, zasluženo nosi naziv Kraljevksa tuna i jedinstveno je jelo na gastro mapi prestonice.
A potom, kao glavne atrakcije ovog putovanja, tu su Nikkei i Dashi odrezak od tune, preporuka Šefa kuhinje koja se ne propušta.
Kako Buddha-Bar jelovnik čini bogatstvo ukusa koje nose različite kulture, kroz eklektiku aroma Pacifika, istočne Kine, Japana, Tajlanda i ostalih azijskih uticaja, ni ovaj put kroz tuna putovanje ne izostaje uticaj Azije.
Pozovite svoje prijatelje, drage osobe i podelite sa njima trenutke vrhunskog hedonizma. Uz odabir kvalitetnih nota vina, zalaske sunca sa pogledom na reku i jedinstvenu, zavodljivu Buddha-Bar muziku, uživaćete svim čuilima podjednako.
Probudi sva čula ovog leta u zenitu kroz kulinarski put tune. -
Pročitajte i...
Ovo je najskuplji Michelin meni na svetu: Luksuz za 2.130 dolara po osobi
Restoran Ginza Kitafuku u Tokiju, prema pisanju "New York Posta", nudi najskuplji degustacioni meni na svetu. Cena ovog iskustva je 2.130 dolara po osobi, a gosti moraju da poštuju tradiciju restorana, koja uključuje izuvanje cipela i obedovanje na podu.
Jelena Tomašević u četvrtak nastupa u Beogradu
Jedna od naših najboljih pop pevačica Jelena Tomašević održaće ovog četvrtak akustični koncert u beogradskom Buddha Bar-u. Sve najpoznatije pesme izvešće u novom aranžmanu, u posebnom ambijentu prestižnog restorana, što će biti Jelenin prvi susret sa beogradskom publikom, nakon što je pre dve godine napunila Sava Centar.
Ahh riba: Mesto za ljubitelje morske hrane
Restoran Ahh riba nalazi se na Obilićevom vencu 27, a svojim gostima nudi usluge mediteranskih i japanskih specijaliteta.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: