Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Zdravko Čolić - Svadbarskim sokakom

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Dešavanja
  • Treći Naučni piknik: naučni događaj za sve uzraste Treći Naučni piknik: naučni događaj za sve uzraste

    Treći Naučni piknik, naučni događaj za sve uzraste, održaće se u organizaciji Festivala nauke 17. i 18. maja od 11 do 19 časova, pod sloganom MISLI ZELENO u Arboretumu Šumarskog fakulteta na Banovom brdu, u ulici Kneza Višeslava 1. Partner Naučnog piknika je kompanija Yettel, namenjen je posetiocima svih uzrasta, a ulaz na sve programe je besplatan.

  • Nagrađeni najbolji učesnici PERWOLL FASHION WEEK-a Nagrađeni najbolji učesnici PERWOLL FASHION WEEK-a

    Za nama je 53. Perwoll Fashion Week uz čiji bogat program je maštalo više od 10.000 posetilaca uživo i preko 800.000 na online platformama. Tradicionalno, poslednji čin kojim se manifestacija zvanično zatvara je dodela nagrada najboljim učesnicima. U avangardnom prostoru kluba DIM, Modni studio Click je zahvaljujući brojnim medijskim partnerima i njihovim stručnim žirijima imao priliku da dodeli prestižne nagrade, u prisustvu brojnih saradnika, manekena, dizajnera, stilista, medija i gostiju iz javnog života prestonice.

  • 32. Memorijal Nadežde Petrović, posvećen Sonji Savić 32. Memorijal Nadežde Petrović, posvećen Sonji Savić

    32. Memorijal Nadežde Petrović održava se od 21. septembra do 31. oktobra 2024. na više lokacija u Čačku: u izložbenom prostoru Umetničke galerije Nadežda Petrović, Spomen zbirci Bogića Risimovića Risima, Galeriji Narodnog muzeja u Čačku, Galeriji Etnološkog muzeja u Čačku i javnim prostorima. Ulaz na programe je besplatan, a naziv izložbe 32. Memorijala Nadežde Petrović je “Memorijal Sonja S.”, referenca na dve žene, dve umetnice i društvene aktivistkinje, obe rođene u Čačku – glumicu Sonju Savić, čiji legat baštini Umetnička galerija Nadežda Petrović, i slikarku Nadeždu Petrović, čije ime nosi Galerija, ali i središnji kulturni događaj grada – Memorijal Nadežde Petrović.

  • 34. „LILLY JUNIOR” Dečji sajam za vikend u Beogradu 34. „LILLY JUNIOR” Dečji sajam za vikend u Beogradu

    Najradosniji dečiji praznik ponovo stiže u Beograd i to već za vikend! I donosi bogat program i mnoštvo iznenađenja! 34. „LILLY JUNIOR” Dečji sajam će se održati 18. i 19. maja u Tržnom centru Galerija (TC u Beogradu na vodi) od 10 do 20 sati.

  • Najvažnije lekcije sa konferencije “Roditeljske perspektive: Osećanja i  jasne granice” Najvažnije lekcije sa konferencije “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice”

    U petak, 10. maja u mts dvorani održana je konferencija “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” u organizaciji Fondacije Novak Đoković, na kojoj je predavalo više od 25 stručnjaka iz zemlje i regiona.

  • Srpski paratekvondista Nikola Spajić osvojio bronzanu medalju na EP u Beogradu Srpski paratekvondista Nikola Spajić osvojio bronzanu medalju na EP u Beogradu

    Finalnog dana Evropskog seniorskog prvenstva u tekvondou srpski paratekvondo tim osvojio je prvu medalju - Nikola Spajić je nakon poraza u polufinalu od Jeonghun Joa iz Koreje, stigao do bronze u kategoriji K44 do 80 kilograma.

  • Aleksandra Perišić osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu! Aleksandra Perišić osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu!

    Na Trećem danu Evropskog seniorskog prvenstva u tekvondou, srpska reprezentacija je dodala još jednu medalju. Aleksandra Perišić osvojila je bronzu u kategoriji do 67 kg nakon poraza u polufinalu.

  • Dve medalje za Srbiju na EP u tekvondou Dve medalje za Srbiju na EP u tekvondou

    Drugog dana Evropskog seniorskog prvenstva u tekvondou, koje se održava u Beogradu, Srbija je osvojila dve medalje - srebro Lev Kornejev i bronzu Andrea Bokan.

  • Osvojene prve medalje na Evropskom prvenstvu u tekvondou Osvojene prve medalje na Evropskom prvenstvu u tekvondou

    U Hali 1 Beogradskog sajma od 9 časova počele su prve borbe seniorski reprezentativaca čime je startovalo dugo najavljivano Evropsko seniorsko prvenstvo koje će trajati do nedelje 12. maja.

  • Beogradska premijera predstave „Režim ljubavi“ Kruševačkog pozorišta u Bitef teatru Beogradska premijera predstave „Režim ljubavi“ Kruševačkog pozorišta u Bitef teatru

    Beogradska premijera predstave Kruševačkog pozorišta „Režim ljubavi“ po tekstu Tanje Šljivar, a u režiji Snežane Trišić biće održana u utorak, 28. maja u 20 časova u Bitef teatru.

  • 27. Radio dani RAB SRBIJA: Bogata agenda i gosti iz zemlje i inostranstva 27. Radio dani RAB SRBIJA: Bogata agenda i gosti iz zemlje i inostranstva

    27. Radio dani RAB SRBIJA biće održani od 12. do 14. maja u hotelu ,,Mona Plaza“ na Zlatiboru.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10