Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Kiki Lesendric I Piloti - Negde Duboko Tu

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Kiki Lesendric I Piloti - Negde Duboko Tu
    2. Film - Pjevajmo do zore
    3. Željko Joksimović - Zovi me
    4. Ana Stanić - Sama
    5. Atomsko Sklonište - Treba Imat Dusu
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Đoković - Ponedeljak - Mojih 50
    2. Jana Bjelica - Petak - Mojih 50
    3. Jana Bjelica - Četvrtak - Mojih 50
    4. Jana Bjelica - Sreda - Mojih 50
    5. Jana Bjelica - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa pršutom Ruska salata sa pršutom

    Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.

    Posni riblji paprikaš Posni riblji paprikaš

    Isprobajte ovaj recept i sigurno nećete pogrešiti.

  • Zdravlje
    Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou

    Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.

    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Najveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

  • Putovanja
    Neobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa! Neobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!

    Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.

    Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu

    Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.

  • Preporučujemo
    Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate

    Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.

    Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako

    Mnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.93
    CHF 119.02 119.86 120.70
    USD 107.99 108.75 109.51
  • Povezani članci
  • Zapečena boranija

    Zapečena boranija je zdrav obrok, koji će biti pravo osveženje za vaš organizam.




    16-10-2015 | 15:50 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Lilyana Vynogradova


    Sastojci:
    - 500 gr boranije
    - 1-2 paradajza
    - 1 glavica crnog luka
    - 1 čen belog luka
    - 1 šargarepa
    - 2 jaja
    - 1,5dl mleka
    - 0.5 dl ulja
    - 1 kaščica začina [so,vegeta]
    - 1 kačićica mirođije
    - pola kašicice aleve paprike
    - 2 kašike kisele pavlake
    - slanina po želji
    - so, vegeta


    Priprema
    : Na ulju propržiti crni luk, dok malo ne dobije providnu boju, a zatim i beli luk [dok ne omekša].
    Dodati rendane šargarepe. Pri kraju dodati kasicicu soli [ili vegete] i ostaviti da se jos malo proprži.
    Dodati seckani paradajz i propržiti. Boraniju očistiti, iseckati i kuvati u vodi sa malo soli desetak minuta. Ocediti od vode. Presuti boraniju u tepsiju, dodati aleve paprike i mirođije i ostaviti malo da se proprži.mutiti jaja, pavlaku i mleko i sve to dodati u tepsiju sa boranijom. Ostaviti u prethodno zagrejanu rernu. Nakon 10 minuta mozete po zelji prekriti smesu sa parčićima tanko seckane slanine. Kada više ne bude u tečnom stanju izvaditi iz rerne i poslužiti uz kiselo mleko.

  • Pročitajte i...
    Ruska salata Ruska salata sa pršutom

    Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.

    Paprikaš Posni riblji paprikaš

    Isprobajte ovaj recept i sigurno nećete pogrešiti.

    Gvakamole Gvakamole sos

    Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.

    Smuti Smoothie sa jagodama i avokadom

    Evo jedne sjajne ideje za ukusnu užinu koju ovih dana možete konzumirati dok šetate prirodom. Svakako ovaj napitak je izuzetno hranljiv, pa možete da ga konzumirate i za doručak.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: