Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Toše Proeski - Sve je ovo premalo za kraj

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Toše Proeski - Sve je ovo premalo za kraj
    2. Zdravko Čolić - Zvao sam je Emili
    3. Prljavo Kazalište - Kiše jesenje
    4. Denis & Denis - Voli me još ovu noć
    5. Željko Joksimović - Devojka
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jana Bjelica - Četvrtak - Mojih 50
    2. Jana Bjelica - Sreda - Mojih 50
    3. Jana Bjelica - Utorak - Mojih 50
    4. 29. april - 1 - Dodir noći
    5. 29. april - 2 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa pršutom Ruska salata sa pršutom

    Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.

    Posni riblji paprikaš Posni riblji paprikaš

    Isprobajte ovaj recept i sigurno nećete pogrešiti.

  • Zdravlje
    Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju

    Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.

    Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića

    U zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu

    Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.

    Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda

    Ako živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.

  • Preporučujemo
    Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate

    Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.

    Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako

    Mnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.93
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.60 109.37 110.13
  • Povezani članci
  • Torta od čokolade sa cimetom

    Napravite ovaj ukusni čokoladni zalogaj.




    11-05-2017 | 15:59 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-mhurwich

     

    Sastojci:

    - 4 jajeta
    - cimet
    - 225 g šećera
    - 100 g brašna
    - 75 g Gustina
    - 2 kašičice praška za pecivo
    - 1 kašika mlevenih lešnika
    - 5 kašičica kakaa
    - 7 kašičica strugane čokolade
    - 50 g maslaca
    - 8 listova želatina
    - 200 ml mleka
    - 50 g čokolade
    - 150 ml čoko-jogurta
    - 800 ml pavlake
    - 2 kašičice učvršćivača za šlag

    Priprema: Rernu zagrejte na 180 stepeni. Umutite jaja, pola kašičice cimeta, četiri kašike vode i 175 g šećera. Pomešajte brašno, gustin i prašak za pecivo, prosejte preko krema, dodajte i mlevene lešnike, kašiku kakaa i kašiku rendane čokolade. Dodajte i mekani maslac, zamesite. Masu sipajte u kalup (prečnika 26 cm) koji ste obložili papirom za pečenje, pecite oko 30 minuta. Izvadite, skinite papir, ohladite. Biskvit dva puta vodoravno presecite. Donju koru učvrstite prstenom. Želatin rastopite. Zagrejte mleko, 1/2 kašičice cimeta i 50 g šećera, ne kuvajte. U tome rastopite čokoladu. Sipajte želatin, promešajte i malo ohladite. Čoko-jogurt sipajte u još mlaku masu. Umutite 600 ml pavlake, sjedinite sa masom. Sa 1/3 krema premažite donju koru, pokrijte drugom, sa 1/3 krema premažite, staviti treću, pa sve premažite ostatkom krema. Tortu hladite četiri sata. Skinite prsten. Pomešajte učvršćivač, prstohvat cimeta i kašičicu kakaa 200 ml pavlake sa tim umutite, pa sa delom toga premažite tortu okolo, pospite sa dve kašike čokoladnih strugotina. Po želji, ukrasite sa još rendane čokolade, mlevenim lešnicima ili šlagom sa ukusom čokolade.

  • Pročitajte i...
    Tart Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Čokolada Recept za domaće proteinske čokoladice

    Proteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...

    Sladoled Domaći sladoled od jagode i avokada

    Uopšte nije teško napraviti domaći sladoled, a prednosti ovakvog deserta su višestruke. Dobićete savršen slatkiš za vašu porodicu, bez veštačkih aroma, prirodnog ukusa koji će vas kupiti za sva vremena...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: