-
Poslednjih 5 pesama
- Galija - Da me nisi
- Valentino - Idu ptice selice
- Jakarta - Pozovi Me
- Goran Karan - Ne salji ladje
- Viktorija - Arija
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoGvakamole sos
Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Sufle od čokolade
Ko može odoleti čokoladnom sufleu?
30-03-2016 | 14:23 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-KaarinaS
Sastojci:
- 150 ml mleka
- 140 gr crne čokolade
- 10 gr kukurznog skroba
- 40 gr šećera u prahu
- 5 belanaca
- 2 žumanca
- šećera po željiPriprema: Sipajte mleko u šerpicu i pustite da provri. Dodajte čokoladu, prethodno isečenu na komadiće, u provrelo mleko, mešajte kako se ne bi stvorile grudvice. Dodajte žumanca i kukurzni skrob, nastavite da mešate. Kada se svi sastojci ravnomerno sjedine, ostavite da se ohladni na sobnoj temperaturi. Umutite belanca sa šećerom u prahu. Postepeno dodajte umućena belanca u već ohlađenu smesu od čokolade. Podmažite posude za soufflé puterom. Sipajte smesu u posudu obloženo papirom za pečenje i pospite sa malo šećera. Pecite 12 minuta na prethodno ugrejanoj rerni na temperaturi 200 stepeni. Sufle je gotov kada se spolja stvori tanka korica, a kolač unutra treba da zadrži kremastu i mekanu strukturu.
-
Pročitajte i...Tart sa čokoladom i malinama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Omiljeni kolač: TrilećeZa ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Recept za domaće proteinske čokoladiceProteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...
Domaći sladoled od jagode i avokadaUopšte nije teško napraviti domaći sladoled, a prednosti ovakvog deserta su višestruke. Dobićete savršen slatkiš za vašu porodicu, bez veštačkih aroma, prirodnog ukusa koji će vas kupiti za sva vremena...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: