Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Mirzino Jato - Apsolutno tvoj

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Mirzino Jato - Apsolutno tvoj
    2. Merlin - Kremen
    3. Smak - Daire
    4. Hari Mata Hari - Sjeti se ljeta
    5. Jinx - Tamo gdje je sve po mom
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jana Bjelica - Petak - Mojih 50
    2. Jana Bjelica - Četvrtak - Mojih 50
    3. Jana Bjelica - Sreda - Mojih 50
    4. Jana Bjelica - Utorak - Mojih 50
    5. 29. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa pršutom Ruska salata sa pršutom

    Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.

    Posni riblji paprikaš Posni riblji paprikaš

    Isprobajte ovaj recept i sigurno nećete pogrešiti.

  • Zdravlje
    Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju

    Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.

    Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića

    U zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu

    Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.

    Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda

    Ako živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.

  • Preporučujemo
    Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate

    Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.

    Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako

    Mnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.93
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.60 109.37 110.13
  • Povezani članci
  • Salata od šampinjona

    Ova ukusna salata može se kombinovati sa različitim jelima.




    21-12-2016 | 15:21 | Autor/Izvor: Naxi media-domacirecepti.net

    Foto: Bigstockphoto/nito

     

    Sastojci:

    - 600 gr svežih šampinjona
    - 200 gr kukuruza šećerca
    - 6 kašika ulja
    - 1 kašika suvog začina
    - 400 gr kisele pavlake
    - 200 gr majoneza
    - kašičica sušene mirođije
    - kašičica sušenog peršunovog lista

    Priprema: Iseckati šampinjone na listiće, dodati ulje i začin i staviti na vatru. Šampinjoni će pustiti vodu čim se zagreju i zato nema potrebe da se dodaje voda. Dinstati ih dok sva voda ne ispari i oni se malo na ulju proprže. To sve traje nekih 10 – 15 minuta. Za to vreme u drugu posudu staviti kukuruz da se skuva. Šampinjone ostaviti da se hlade, sačekati da se kukuruz skuva pa ga provući kroz hladnu vodu pa i njega ostaviti da se ohladi i ocedi. Za to vreme pomešati pavlaku, majonez, sušenu mirodjiju i peršun. Šampinjone i kukuruz dodati pavlaci i majonezu i sve sjediniti kašikom. Ostaviti da se ohladi u frižideru pa pre iznošenja na sto servirati i ostaviti 10ak minuta da salata odstoji na sobnoj temperaturi.

  • Pročitajte i...
    Ruska salata Ruska salata sa pršutom

    Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.

    Gvakamole Gvakamole sos

    Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.

    testenine Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

    Riba Oslić u vinu

    Sačuvajte ovaj recept ako ste ljubitelj ribe jer će vas oduševiti.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: