-
Poslednjih 5 pesama
- Frajle - Meni Trebas Ti
- Oliver Dragojević - Majko Da Li Znas
- Knez - Nijedna zena na svijetu
- Bijelo dugme - Padaju zvijezde
- Magazin - Piši mi
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoGvakamole sos
Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Rižoto sa povrćem i mesom
U ovom obroku uživaće ljubitelji povrća, ali i oni koji jelo ne mogu zamisliti bez mesa.
05-12-2016 | 12:54 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Popoudina Svetlana
Sastojci:
- 500g junećeg mesa
- 500g pirinča
- 300 gr graška
- 3 šargarepe
- 2 crna luka
- 2 lovorova lista
- 3 dl ulja
- malo vegete i soliPriprema: U tepsiju na šporetu staviti ulje i sitno seckan crni luk da se prži a zatim dodati pirinač i šargarepu isečenu na kockice. Istovremeno u šerpi sa vodom kuvamo meso isečeno na kocke zajedno sa graškom i malo soli. Tako skuvano meso dodamo zajedno sa vodom u kojoj se kuvalo u prethodno ispržen pirinač, luk i šargarepu. Dodamo 2 lovorova lista, mleveni crni biber i vegetu. Još malo ostavimo da odstoji na šporetu a zatim stavimo u rernu da se zapeče.
-
Pročitajte i...Gvakamole sos
Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: