-
Poslednjih 5 pesama
- Djordje Balašević - Marina
- Merlin - Sa mojih usana
- Idoli - Ona To Zna
- Kiki Lesendric I Tony Cetinski - Nemirne Noci
- Željko Samardžić - Ne spominji ljubav
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Rižoto sa pečurkama i parmezanom
Lagani obrok koji će sjajno ići uz čašu belog vina.
17-03-2016 | 14:03 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-imaGostudio
Sastojci:
- 240 g pirinča,
- 400 g mešanih šumskih pečuraka po želji,
- 20 g belog luka,
- 80 g putera,
- 240 g parmezana,
- 40 g praziluka,
- 1 dl belog vina, so , biberPriprema: Skuvajte pirinač i ostavite ga sa strane. U zagrejan tiganj stavite puter i iseckani beli luk. Promešajte, pa dodajte iseckan praziluk, pečurke i malo belog vina. Kad se pečurke udinstaju, dodajte pirinač i nalijte po potrebi sa malo vode. Posolite, pobiberite, a zatim pred kraj kuvanja dodajte rendani parmezan. Servirajte ukrašeno listićima parmezana.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: