-
Poslednjih 5 pesama
- Crvena jabuka - Da Mi Je Do Nje
- Flamingosi - Ljubav
- Parni Valjak - Kada me dotakne
- Natasa - Stranac
- Moby Dick - Hotelska Soba
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaNeobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!
Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanuMnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Riba na roštilju
Napravite ukusnu riblju sa roštilja. Uz krompir salatu, priuštite sebi jedan mediteranski obrok.
25-07-2016 | 13:49 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Yastremska
Sastojci:
- 4 ribe srednje veličine
- veza peršuna
- maslinovo ulje
- začin C ili vegeta
- morska so
- 2 limuna
- 4-8 čena belog luka
- alu-folija
- 8 komada mladog luka ili 2 praziluka srednje veličinePriprema: Ribu očistiti, natrljati solju, ostaviti par minuta dok se so ne rastopi. Peršun, maslinovo ulje i sitno seckani beli luk pomešati i napuniti ribu. Praziluk ili mladi luk složiti na foliju. Ribu punjenu staviti na to i složiti još malo mladoga luka ili praziluka preko, pa sve dobro umotati folijom. Tako umotanu ribu, postaviti na već pripremljen roštilj. Posle 15 do 20 minuta pečenja na istom riba je gotova.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: