Slušate: Mojih 50

Pesma: Miladin Sobic - Stare Novine

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. EKV - Zemlja
    2. Miladin Sobic - Stare Novine
    3. Oliver Dragojević - Meni trebas ti
    4. Magazin - Bilo bi super
    5. Rezonansa - Mirno Idem Krivim Putem
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jana Bjelica - Četvrtak - Mojih 50
    2. Jana Bjelica - Sreda - Mojih 50
    3. Jana Bjelica - Utorak - Mojih 50
    4. 29. april - 1 - Dodir noći
    5. 29. april - 2 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa pršutom Ruska salata sa pršutom

    Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.

    Posni riblji paprikaš Posni riblji paprikaš

    Isprobajte ovaj recept i sigurno nećete pogrešiti.

  • Zdravlje
    Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju

    Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.

    Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića

    U zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.

  • Putovanja
    Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu

    Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.

    Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda

    Ako živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.

  • Preporučujemo
    Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate

    Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.

    Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako

    Mnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.93
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.60 109.37 110.13
  • Povezani članci
  • Punjene paprike

    Uživajte u ovom toplom predjelu.




    25-10-2017 | 15:33 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Olgany

     

    Sastojci:

    – 10 – 12 manjih paprika ili
    – 6 – 7 velikih
    – 200 g krem sira
    – 3-4 velike kasike pavlake
    – 2 kriske hleba + malo otopljenog putera
    – 1 jaje
    – 1 veza mladog luka
    – 1 cen belog luka
    – 1 veca paprika
    – 1 osrednji paradajz
    – malo persunovog lista
    – biber, so
    – 50 ml pileceg temeljca
    – 30 g parmezana

    Priprema: Prvo dobro oprati paprike i očistiti ih od semenki. Kriške hleba iseći na kvadratice i preliti otopljenim puterom. U dublju činiju staviti krem sir, pavlaku, jedno jaje i dodati isečeni hleb, pa sve dobro sjediniti. Mladi luk očistiti, ostaviti kraći zeleni deo i dodati u predhodnu mešavinu, papriku iseći na sitne kocke i nju takođe dodati, paradajz nakratko potopiti u vrelu vodu, skinuti kožicu, izvaditi semenke, pa mesnati deo sitno iseckati i umešati u smesu. Beli luk izgnječiti i usitniti i njega dodati. I list peršuna sitno iseći i dodati smesi. Posoliti i pobiberiti mešavinu po ukusu. Kašikom puniti paprike, ređati ih u pouljenu tepsiju, sipati pileći temeljac, a svaku papriku posuti parmezanom. Peći na 200 stepeni oko pola sata.

  • Pročitajte i...
    Ruska salata Ruska salata sa pršutom

    Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.

    Gvakamole Gvakamole sos

    Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.

    testenine Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

    Riba Oslić u vinu

    Sačuvajte ovaj recept ako ste ljubitelj ribe jer će vas oduševiti.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: