-
Poslednjih 5 pesama
- Toše Proeski - Sve je ovo premalo za kraj
- Crvena jabuka - Tebi je do mene stalo
- Riblja čorba - U dva ce cistaci odneti djubre
- Massimo - Zamisli
- Prljavo Kazalište - S vremena na vrijeme
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTestenina sa tikvicama i slaninom
Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Recept za starinski slatki kupusKada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...
-
ZdravljeSok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska
Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.
Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.
-
PutovanjaPet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?
Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm gradaOvaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.
-
PreporučujemoNapravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova
Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.
Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savetePostoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 118.77 119.60 120.44 USD 108.61 109.38 110.14
-
Pohovana piletina
Napravite ukusnu hrskavu piletinu pomoću prezli.
08-06-2016 | 15:39 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- badmanproduction
Sastojci:
- 500 g pilećeg belog mesa
- 2 jaja
- 3 kašike brašna
- 1 čaša prezli
- pola čase parmezana
- ulje za pohovanje
- so
- 50 g maslaca
- 4 veća češnja belog luka
- 2 pune kasike sitno seckanog peršunovog lista
Priprema: Pileće filete iseći na tanje trake, posoliti, posuti brašnom i izmešati ih tako da svaki komadić bude uvaljan u brašno. Umutiti jaja, prezle i parmezan izmešati u drugoj posudi. Meso prvo uvaljati u jaja pa zatim u prezle i parmezan. Proprziti piletinu na vrelom ulju sa obe strane, dok ne porumene. Beli luk izgnječiti i izdinstati na maslacu par minuta, pazite da ne izgori. Dodati peršunov list, promeštati još par puta i po malo staviti na svaki komadić već pečenog mesa. -
Pročitajte i...Testenina sa tikvicama i slaninom
Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Aromatična, marinirana junetinaEvo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: