-
Poslednjih 5 pesama
- Oliver Mandić - Samo nebo zna
- Toše Proeski - Ako me pogledaš u oči
- Petar Grašo - Kada krenu vlakovi
- Kerber - Hajde da se volimo
- Crvena jabuka - Kad S Tobom Nema Me
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Plazma torta
Plazma je keks sa najdužom tradicijom, a gotovo da ne postoji osoba koja ne uživa u njenom ukusu. Napravite neodoljivu Plazma tortu.
03-10-2016 | 15:02 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-rusak
Sastojci:
- 300 g mlevenog "Plazma" keksa
- 200 g šećera
- 250 g margarina
- 2 kom žumanca
- 250 ml soka od narandžePriprema: U veću posudu sipajte sok od narandže pa dodajte šećer i malo promešajte kako bi se šećer rastopio.Dodajte mleveni „Plazma“ keks i mešajte dok ne dobijete ujednačenu masu.Odvojte žumanca od belanaca.U posudu u koju ste stavili žumanca dodajte margarin i mutite mikserom dok smesa ne postane penasta.Umesto samih žumanaca slobodno možete koristiti i cela jaja, neke bitne razlike u ukusu nema. U ovom slučaju tortu na kraju ukrasite kupovnim šlagom.Ukoliko se plašite salmonele, možete da umutite žumanca sa malo šećera koji ste odvadili od onih 200g, izmiksate na pari nekoliko minuta, sačekate da se ohlade pa dodate u tortu, a možete da ne ubacujete jaja uopšte. Smesi od margarina i žumanaca dodajte natopljeni Plazma keks i dobro izmešajte da dobijete homogenu smesu. Oblikujte tortu na pripremljenoj tacni. Tortu ukrasite šlagom.
-
Pročitajte i...Tart sa čokoladom i malinama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Omiljeni kolač: TrilećeZa ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Recept za domaće proteinske čokoladiceProteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: