-
Poslednjih 5 pesama
- Djordje Balašević - Slabo divanim madzarski
- Trio rio - Dodji u 5 do 5
- Bajaga - Mali slonovi
- Moby Dick - Ulica i broj
- Oliver Dragojević - Našoj ljubavi je kraj
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Piletina u kari sosu
Napravite ukusnu piletinu začinjenu kari začinom.
02-08-2016 | 15:07 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-TiramisuStudio
Sastojci:
- 300 g pilećeg belog mesa
- 2 kašike maslaca
- 2 kašike brašna
- 1 dl pavlake
- 1 kašičica karija
- po ukusu: so, biber, mešavina suvih začin
- malo mleka
- seckani list peršuna
- malo majorana
Priprema: Belo meso iseći na kocke i uvaljati u brašno. U tiganju blago zagrejati maslac i spustiti piletinu da porumeni sa obe strane. Dodati pavlaku, promešati i kuvati 2 minuta, dok ne dobije gustinu sosa. Sve ovo raditi na umerenoj temperaturi. Dodati kari, so, biber i mešavinu začina. Kuvati par minuta i skloniti sa ringle te posuti peršunom i majoranom i služiti uz obaren pirinač. -
Pročitajte i...Smoothie sa jagodama i avokadom
Evo jedne sjajne ideje za ukusnu užinu koju ovih dana možete konzumirati dok šetate prirodom. Svakako ovaj napitak je izuzetno hranljiv, pa možete da ga konzumirate i za doručak.
Tart sa čokoladom i malinamaSočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Najukusnije lovačke šnicleMnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: