-
Poslednjih 5 pesama
- Hari Mata Hari - Ostavi Suze Za Kraj
- Željko Joksimović - Nisam Te Zbog Lepote Voleo
- Bijelo dugme - Nakon svih ovih godina
- Oliver Mandić - Smejem Se A Plakao Bih
- Željko Bebek - Zaboravi
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoGvakamole sos
Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Piletina sa paprikama i gorgonzolom
Piletinu možete pripremati na bezbroj načina, a ovaj će vas osvojiti.
09-02-2016 | 14:51 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- Axente Vlad
Sastojci:- 1 veća sveža crvena paprika
- 1 veći crni luk (oko 80 g)
- 350 g pilećih prsa
- 100 g listića slanine
- 100 g ljute kobasice (opcionalno)
- 100 g gorgonzole
- beli luk
- so, biber i vegeta po potrebi
Priprema: Zagrejte tiganj na laganoj vatri i dodajte listiće slanine. Vatra mora da bude lagana da se listići slanine ne preprže već je potrebno da se samo malo skupe. Posle dva minuta dodajte seckanu svežu crvenu papriku. Promešajte i nakon jednog minuta dodajte seckani crni luk. Poklopite i dinstajte nekih pet minuta. Nakon što su luk i paprika malo omekšali dodajte piletinu da se dinsta zajedno. Dodajte malo soli i vegete, ali imajte u vidu da će vam slanina i ljuta kobasica već biti dosta slane pa smanjite količinu soli i vegete na minimum dok vam jelo nije gotovo. Na kraju probajte i nikada nije teško nešto dosoliti. Dodajte čašu vode i poklopite. Dinstajte nekih pola sata i dodavajte po malo vode ako je potrebno. Ovaj korak vam je opcionalan, tj ako volite ljuta jela dodajte seckanu ljutu kobasicu i nastavite kuvanje nekih 15 minuta. Nakon što je jelo skuvano, dodajte gorgonzolu isečenu na komadiće. Poklopite neka dva minuta da se gorgonzola otopi. Promešajte sve zajedno i videćete kako se gorgonzola otopila. Servirajte na tanjir uz običnu rižu kuvanu samo na vodi. -
Pročitajte i...Gvakamole sos
Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: