-
Poslednjih 5 pesama
- Zana - Vlak
- Colonia - Oduzimaš mi dah
- Tony I Boris - Nek Se Raduje
- Valentino - Bez tebe
- Merlin - Šta ti značim ja
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoGvakamole sos
Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Pasta sa paradajzom, rikota sirom i rukolom
Ljubitelje paste oduševiće ova kombinacija sastojaka.
11-02-2016 | 12:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Maksim Toome
Sastojci:
- 375g skuvane i oceđene paste
- 2 ½ kašike maslinovog ulja
- 125g seckane slanine
- 4 sitno seckana mlada luka
- 3 velika paradajza, sitno seckana
- 200g rikota sira
- ¼ čaše svežeg bosiljka
- sveža rukola
- malo hrskavog hleba, za serviranjePriprema: Skuvajte pastu u velikom loncu, u ključaloj, posoljenoj vodi, u skladu sa uputstvima na pakovanju. Procedite i prebacite u tiganj. U međuvremenu, zagrejte 2 kašike maslinovog ulja u tiganju i dodajte slanininu. Dinstajte 3-4 minuta, dok slanina ne porumeni. Dodajte luk i dinstajte još oko 1 minut, da i luk omekša. Dodajte sos, paradajz i rikotu zajedno sa preostalim uljem pasti. Mešajte na blagoj temperaturi da se sve sjedini. Posolite i dodajte bibera po ukusu. Pospite bosiljkom i rukolom poslužite uz hrskav hleb.
-
Pročitajte i...Gvakamole sos
Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: