-
Poslednjih 5 pesama
- Djordje Balašević - Namćor
- Crvena jabuka - To Mi Radi
- Toše Proeski - Sve je ovo premalo za kraj
- Tap 011 - Sto dana u mesecu
- Marija Šerifović - Dolazi Ljubav
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoDomaće Ferero Kuglice
Kolač koji je idealno rešenje za slavsko posluženje, iznenadne goste, ali i hladne zimske večeri koje provodimo ispred televizora.
-
ZdravljeU koje vreme u toku dana je najbolje da vežbamo?
Redovna fizička aktivnost važna je za naše blagostanje i zdravlje. Ipak, pitanje koje se često postavlja odnosi se na vreme koje je najpogodnije za ove aktivnosti.
Rotkvice i zdravlje: Pune su vitamina i mineralaIako nisu najčešći izbor kada je reč o salati ili dodatku jelima dobro je da znate da su rotkvice izuzetno zdrave.
-
PutovanjaMaldivi: Raj na zemlji i priroda koja fascinira
Ova ostrvska država obiluje bogatstvom biljnog i životinjskog sveta, što je čini izuzetno privlačnom destinacijom. Monsunska sezona traje od maja do oktobra, sa većom verovatnoćom za kišu i višom vlažnošću vazduha. Ipak, uzmite u obzir da cene smeštaja mogu da budu znatno niže tokom ovog perioda, pa ukoliko tražite povoljniju opciju, možda će vam odgovarati da sada rezervišete Maldive.
Briž i Gent: Skrivni dragulji BelgijeOba grada nude jedinstvene doživljaje, od romantične atmosfere Briža do živopisne istorije i umetnosti u Gentu.
-
PreporučujemoKako da uklonite tvrdokorne mrlje sa posuđa? Jedno voće može da pomogne
Društvene mreže mogu da budu veoma korisne, posebno kada želimo da otkrijemo i podelimo trikove za brzo i efikasno čišćenje.
Namirnice koje bi ipak trebalo da držimo u frižideruNeke namirnice poput jaja i mesa sigurno ćete držati u frižideru, ali postoje i neke druge namirnice za koje uopšte nismo sigurni da li je pametno da ih čuvamo na nižoj temperaturi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 118.62 119.46 120.29 USD 107.81 108.57 109.33
-
Nedeljni branč u Hilton-u
Branč kao vrsta obroka nastao je u Engleskoj krajem 19. veka i činio je uživanje u hrani u vremenu između doručka i ručka uz obaveznu konzumaciju nekog finog alkoholnog pića, a hotel Hilton pripremio je posebnu nedeljnu ponudu za goste.
24-10-2019 | 13:23 | Autor/Izvor: Naxi media-Hilton PR
Foto: Bigstock- Miriristic
Zbog užurbanog načina života i modernog doba, sve manje vodimo računa o sebi i često nemamo vremena da se na miru prepustimo svojim čulima i ljubavi prema hrani. Brunč je postao sve popularniji, kako u svetu, tako i kod nas, jer se služi od podneva i spaja dva obroka u jedan divni produženi užitak.
Novitet u gastro ponudi Beograda je ekskluzivni nedeljni branč Hotela Hilton. Priuštite sebi i svojoj porodici svojevrsni odmor i prepuštanje savršenstvu ukusa. Oduševićete se kombinacijama najrazličitijih internacionalnih jela, ceđenih sokova i penušavog vina. Možete birati između specijaliteta japanske i kineske kuhinje, morskim plodova, mesa i povrća, roštilja, srpske tradicinalne kuhinje, pečenja, salata, potaža i čorbi. Švedski sto obiluje jelima za svačiji ukus, a opet, za one malo zahtevnije tu su i specijaliteti kuće koje možete naručiti na licu mesta a la carte.
(Foto: Hilton Beograd promo)Za decu do 7 godina branč je besplatan, a za decu od 7 do 12 godina sve je upola cene. Takođe, obezbeđen je specijalan kutak za mališane u kome će biti sigurni i animirani dok roditelji uživaju u raskošnoj ponudi prepunog švedskog stola restorana Hotela Hilton. Cena nedeljnog branča je 2990 dinara po osobi.
-
Pročitajte i...Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda
Ako živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
Ulica otvorenog srca za početak Nove godineKao i svake godine, tako će i ovog 1. januara 2023. biti održana manifestacija „Ulica otvorenog srca”, najavljeno je iz Turističke organizacije Beograda, prenosi sajt beograd.rs.
Čuvari istorije: Saznajte više o Kosančićevom vencuU saradnji sa Zavodom za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda, Grada Beograda i Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj, Produkcija OKOLO i Clear Point realizovali su projekat “Čuvari istorije – Kosančićev venac” koji kroz savremenu digitalnu formu, obogaćenu kulturnim sadržajima i multimedijalnim informacijama, predstavlja istorijsko-kulturnu celinu Kosančićev venac.
„Digitalni Muzej grada Beograda“ vodič kroz značajne istorijske eksponateBeograđani i gosti grada će od marta 2022. godine biti u prilici da uz pomoć aplikacije, na različitim lokacijama u prestonici vide značajne istorijske eksponate koje čuva Muzej grada Beograda i saznaju nešto o njima.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: