-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Joksimović - Mozda Je To Ljubav
- Aleksandra Radović - Proslo Me Je
- Aleksandra Radović - Bivši dragi
- Zdravko Čolić - Pamuk
- Zdravko Čolić - Krasiva
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTestenina sa čeri paradajzom i belim lukom
Ukus ovog jednostavnog jela će vas odvesti direktno u Italiju.
Starinska pita sa borovnicamaPita sa borovnicama je izuzetno sočan desert koji je očigledno nepravedno zapostavljen. Ako volite da grickate ovo voće, koje je izuzetno zdravo isprobajte ovaj recept.
-
ZdravljeSedam učestalih simptoma depresije koje većina ljudi ignoriše
Depresija je najčešći mentalni poremećaj u SAD, koji pogađa više od 18 miliona odraslih, a mnogi nikada ne traže medicinsku pomoć. Ako se ne osećate dobro, obratite pažnju na simptome.
Zašto je dobro da grickamo celer između obroka?Celer podržava zdravlje srca jer sadrži jedinjenja koja snižavaju krvni pritisak i tako štite srce - kaže dijetetičarka Simon Mudu i objašnjava da bi ovo povrće trebalo češče da konzumiramo.
-
PutovanjaBanje u Srbiji: Idealna vrsta odmora za one koji ne planiraju odlazak na more
Banje u Srbiji su poznate po svojim lekovitim svojstvima i prelepim prirodnim okruženjem. Ujedno su idealna i ekonomičnija varijanta za letnji odmor. Verovatno tri najistaknutije banje su Vrnjačka Banja, Sokobanja i Banja Koviljača jer nude mnogobrojne atrakcije i niz pogodnosti za turiste. Ako niste sigurni da bi vam odmor na moru prijao ove godine razmislite o ovim destinacijama.
Raj za hedoniste: Posetite čarobnu ToskanuAko raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.
-
PreporučujemoAko pravilno čuvate luk, ostaće svež i do šest meseci
Teško nam je da poverujemo da postoji osoba koja ne koristi luk kada priprema jela. Naime, luk je sigurno jedna od omiljenih namirnica i sastojak bez kojeg se mnoga jela ne mogu ni zamisliti...
Hemijsko čišćenje u kućnim uslovima: Moguće je, a evo i kakoMnogim ljudima nikada ne bi palo na pamet da je hemijsko čišćenje u kućnim uslovima moguće. Iako deluje prilično rizično, uz adekvatne savete ne postoji razlog da ne pokušate...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.92 CHF 118.02 118.85 119.68 USD 107.10 107.85 108.61
-
Musaka od povrća
Umesto mesa, odlučite se za varijantu sa povrćem. Musaka koja će osvežiti vaš dnevni jelovnik.
03-07-2019 | 13:43 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-svrid79
Sastojci:
- 200 g patlidžana
- 200 g tikvica
- 200 g paradajza
- 250 g sira
- 2 jaja
- 1 čaša pavlake
- so, biljni začin, crni biberPriprema: Patlidžan i tikvice oprati i zajedno sa korom narezati na krugove, posoliti i ostaviti sat vremena. Paradajz iseći na krugove. U plehu za pečenje naizmenično ređati patlidžan, paradajz i tikvice, na povće dodati malo sira i tako dok se ne istroši sav materijal. Staviti da se peče u zagrejanoj rerni 30-35 minuta, a pred kraj pečenja dodati fil od umućenih jaja i pavlake i ostaviti da se još malo zapeče.
-
Pročitajte i...Rolovane tikvice sa sirom
Recept je idealan za ljude koji žele da se hrane zdravo, ali i za one koji nemaju mnogo vremena za pripremu obroka. Takođe će obradovati i sve vas koji želite da unesete male promene i pripremite nešto novo i ukusno.
Najjednostavnija i najukusnija pastaZa pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...
Rižoto sa piletinom i povrćemOvo jelo je prilično jednostavno napraviti, a dobra stvar je da sa receptom uvek možete eksperimentisati i ubacivati začine po sopstvenom ukusu.
Domaći burger sosDomaći burger sos je mnogo ukusniji od industrijskog, pa ako odlučite da ga napravite samo jednom, verovatno ćete meso zauvek pripremati uz ovaj sos.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: