Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Osvajači - Marija

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Osvajači - Marija
    2. Plavi orkestar - Sava tiho teče
    3. Plavi orkestar - Sačuvaj zadnji ples za mene
    4. Zdravko Čolić - Ti Mozes Sve, Al Jedno Ne
    5. Zdravko Čolić - E draga, draga
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 16. maj - 1 - Dodir noći
    2. 16. maj - 2 - Dodir noći
    3. 16. maj - 3 - Dodir noći
    4. Extra Nena - Četvrtak - Mojih 50
    5. 15. maj - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Testenina sa čeri paradajzom i belim lukom Testenina sa čeri paradajzom i belim lukom

    Ukus ovog jednostavnog jela će vas odvesti direktno u Italiju.

    Starinska pita sa borovnicama Starinska pita sa borovnicama

    Pita sa borovnicama je izuzetno sočan desert koji je očigledno nepravedno zapostavljen. Ako volite da grickate ovo voće, koje je izuzetno zdravo isprobajte ovaj recept.

  • Zdravlje
    Sedam učestalih simptoma depresije koje većina ljudi ignoriše Sedam učestalih simptoma depresije koje većina ljudi ignoriše

    Depresija je najčešći mentalni poremećaj u SAD, koji pogađa više od 18 miliona odraslih, a mnogi nikada ne traže medicinsku pomoć. Ako se ne osećate dobro, obratite pažnju na simptome.

    Zašto je dobro da grickamo celer između obroka? Zašto je dobro da grickamo celer između obroka?

    Celer podržava zdravlje srca jer sadrži jedinjenja koja snižavaju krvni pritisak i tako štite srce - kaže dijetetičarka Simon Mudu i objašnjava da bi ovo povrće trebalo češče da konzumiramo.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Banje u Srbiji: Idealna vrsta odmora za one koji ne planiraju odlazak na more Banje u Srbiji: Idealna vrsta odmora za one koji ne planiraju odlazak na more

    Banje u Srbiji su poznate po svojim lekovitim svojstvima i prelepim prirodnim okruženjem. Ujedno su idealna i ekonomičnija varijanta za letnji odmor. Verovatno tri najistaknutije banje su Vrnjačka Banja, Sokobanja i Banja Koviljača jer nude mnogobrojne atrakcije i niz pogodnosti za turiste. Ako niste sigurni da bi vam odmor na moru prijao ove godine razmislite o ovim destinacijama.

    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

  • Preporučujemo
    Ako pravilno čuvate luk, ostaće svež i do šest meseci Ako pravilno čuvate luk, ostaće svež i do šest meseci

    Teško nam je da poverujemo da postoji osoba koja ne koristi luk kada priprema jela. Naime, luk je sigurno jedna od omiljenih namirnica i sastojak bez kojeg se mnoga jela ne mogu ni zamisliti...

    Hemijsko čišćenje u kućnim uslovima: Moguće je, a evo i kako Hemijsko čišćenje u kućnim uslovima: Moguće je, a evo i kako

    Mnogim ljudima nikada ne bi palo na pamet da je hemijsko čišćenje u kućnim uslovima moguće. Iako deluje prilično rizično, uz adekvatne savete ne postoji razlog da ne pokušate...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.92
    CHF 118.02 118.85 119.68
    USD 107.10 107.85 108.61
  • Povezani članci
  • Kolač od jagoda i čokolade

    Počela je sezona jagoda, pa zašto se ne biste počastili ovakvim desertom?




    10-04-2017 | 15:46 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-looby

    Sastojci:

    - 4 jaja
    - 4 kašike smeđeg šećera
    - 1 vanil šećer
    - 4 kašike brašna
    - 1 kašika gustina
    - 2 kašike kakaa
    - 100 ml ulja
    - prstohvat soli
    Fil s jagodama:
    - 300 ml slatke pavlake
    - 1 šlag
    - 300-350 g svežih jagoda
    - par kapi arome jagode
    - 150 ml slatke pavlake
    - 100 g tamne čokolade

    Priprema: Rernu zagrejati na 180C. Za biskvit izmiksati žumanca sa šećerom i vanil šećerom, dodati i ulje, te na dva puta dodati prosejanu smesu od brašna, gustina i kakaoa. Belanca umutitin u čvrstu penu s malo soli i lagano špatulom dodati u nastalu gustu smesu od žumanaca i kakaoa. Pleh za pečenje prekriti papirom za pečenje i ravnomerno rasporediti smesu. Peći 20-ak min, proveriti da li je biskvit pečen. Izvaditi iz pleha, odvojiti papir za pečenje i pustiti da se biskvit ohladi. U međuvremenu napraviti fil. Slatku pavlaku izmešati sa šlagom, doodati aromu i seckane jagode, još malo izmiksati i rasporediti preko ohlađenog biskvita, kojeg ste nakon hlađenja vratili u pleh. Slatku pavlaku staviti na laganoj temperaturi, pa dodavati komadiće čokolade, pričekati par minuta da se čokolada rastopi, a potom izmešati da se rastopi do kraja. Preliti preko biskvita i ohladiti u frižideru pre serviranja.

  • Pročitajte i...
    Pita Starinska pita sa borovnicama

    Pita sa borovnicama je izuzetno sočan desert koji je očigledno nepravedno zapostavljen. Ako volite da grickate ovo voće, koje je izuzetno zdravo isprobajte ovaj recept.

    Falafel Domaći falafel

    Pripremite ukusno i aromatično jelo koje je izuzetno hranljivo i zdravo.

    čokolada Domaće Ferero Kuglice

    Kolač koji je idealno rešenje za slavsko posluženje, iznenadne goste, ali i hladne zimske večeri koje provodimo ispred televizora.

    Puding chia Chia puding sa borovnicama

    Stiže toplije i sunčanije vreme, a sa njim i potreba svakog od nas da jedemo zdraviju i laganiju hranu. Evo jedne odlične ideje za zdravu užinu koja će vam prijati tokom radnog dana...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: