-
Poslednjih 5 pesama
- Crvena jabuka - Ni zadnji ni prvi
- Bojan Marović - Sve Bih Dao
- Bajaga - Tamara
- Tony Cetinski - General Bez Cinova
- Zdravko Čolić - Okano
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTestenina sa tikvicama i slaninom
Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Recept za starinski slatki kupusKada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...
-
ZdravljeSok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska
Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.
Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.
-
PutovanjaPet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?
Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm gradaOvaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.
-
PreporučujemoNapravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova
Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.
Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savetePostoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 118.77 119.60 120.44 USD 108.61 109.38 110.14
-
Karađorđeva šnicla
Ovom jelu ne mogu odoleti istinski gurmani.
02-06-2016 | 13:38 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- alisafarov
Sastojci:
- 800 g svinjskog filea ili teletine od buta
- 80–90 g starog ili zrelog kajmaka
- 30 g brašna,
- jaje,
- 30 g prezli,
- ulje, so
Za tartar sos:
- 5 žumanaca,
- 50 g senfa,
- 70 g krastavčića,
- 10 g kapra,
- 50 ml belog vina,
- so, malo ulja
- sok od pola limunaPriprema: File zasecite do sredine da dobijete šniclu velike površine. Šniclu izradite tučkom za meso. Jednu ivicu šnicle malo više istanjite da bi se laške zalepila kad se urola. Uz deblju ivicu rasporedite kajmak i oblikujte u valjak. Šniclu uvijte u rolnu i viškove sa strane malo utisnite unutra da kajmak ne izlazi. Punjeno meso uvaljajte u brašno i višak brašna otresite. Zatim umočite u umućeno jaje sa svih strana. Uvaljajte u prezle, pa panirano punjeno meso malo valjajte na čistoj površini da prezle bolje prionu. Pržite u vreloj dubokoj masnoći da porumeni sa svih strana.
-
Pročitajte i...Testenina sa tikvicama i slaninom
Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Aromatična, marinirana junetinaEvo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: