Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Kiki Lesendric I Piloti - Oktobar

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Kiki Lesendric I Piloti - Oktobar
    2. Azra - Usne Vrele Visnje
    3. Vajta - Leila
    4. Van Gogh - Za Godine Tvoje
    5. Kaliopi - Rodjeni
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jana Bjelica - Četvrtak - Mojih 50
    2. Jana Bjelica - Sreda - Mojih 50
    3. Jana Bjelica - Utorak - Mojih 50
    4. 29. april - 1 - Dodir noći
    5. 29. april - 2 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Posni riblji paprikaš Posni riblji paprikaš

    Isprobajte ovaj recept i sigurno nećete pogrešiti.

    Gvakamole sos Gvakamole sos

    Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.

  • Zdravlje
    Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju

    Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.

    Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića

    U zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu

    Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.

    Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda

    Ako živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.

  • Preporučujemo
    Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate

    Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.

    Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako

    Mnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.93
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.60 109.37 110.13
  • Povezani članci
  • Hrskavi čokoladni kolač

    Pripremite ukusnu hrskavu poslasticu!




    04-05-2016 | 14:58 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto- leeser



    Sastojci:

    - 200 g brašna
    - 30 g kakaa + 1 kašičica
    - kašičica praška za pecivo
    - 120 g putera
    - 25 g šećera u prahu
    - žumance, razmućeno s 2 kašičice hladne vode
    - 150 g slatke pavlake
    - 150 ml mleka
    - 345 g čokolade za kuvanje
    - 2 jajeta, razmućena
    - 100 g smeđeg šećera
    - 100 g lešnika, proprženih
    - 80 g keksića od badema

    Priprema: U posudi izmešajte brašno, kakao i prašak za pecivo, pa pomešajte sa puterom. Dodajte šećer u prahu i žumance i na lagano pobrašnjenoj površini umesite meko testo. Oblikujte u kuglu, zamotajte u celofan i stavite u frižider na 30 minuta. Zagrejte rernu na 190 stepeni. Razvaljajte testo i stavite ga u okrugli kalup za pite. Na nekoliko mesta izbockajte viljuškom, prekrijte papirom za pečenje, preko poređajte pasulj pa pecite 15 minuta. Odstranite papir i pasulj, a temperaturu smanjite na 180 stepeni. Prokuvajte slatku pavlaku i mleko. Sklonite sa vatre pa dodajte 225 g čokolade i uz mešanje je istopite. Umešajte razmućena jaja, sjedinite, pa sipajte smesu na podlogu od testa i pecite 15 minuta. Ostavite da se ohladi. Lešnike, smeđi šećer, 120 g čokolade, keks od badema i kakao ubacite u secka, pa sameljite krupno. Pospite ovu mešavinu preko krema, ohladite i uživajte! Po želji, umesto badema ili lešnika možete upotrebiti orahe.

  • Pročitajte i...
    Tart Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Čokolada Recept za domaće proteinske čokoladice

    Proteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...

    Sladoled Domaći sladoled od jagode i avokada

    Uopšte nije teško napraviti domaći sladoled, a prednosti ovakvog deserta su višestruke. Dobićete savršen slatkiš za vašu porodicu, bez veštačkih aroma, prirodnog ukusa koji će vas kupiti za sva vremena...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: