-
Poslednjih 5 pesama
- Dejan Cukić - Letnje kise
- Hari Mata Hari - Azra
- Zana - Dodirni mi kolena
- Goran Karan - Ja sam samo vagabundo
- Željko Samardžić - Nisi Ti
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaNeobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!
Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanuMnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Francuska salata
Francuska kuhinja ubraja se među najtraženije u svetu, a nalazi se na meniju svih prestižnih svetskih restorana. Felisiti Cloek, donosi vam recept tradicionalne francuske salate.
22-06-2017 | 15:15 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-CreativePhotoTeam.com
Sastojci:
- 2 jaja
- 500g pasulja
- 4 zrela paradajza
- ¼ krastavca
- 2 mladi luk, sitno iseckanog
- ½ crvene paprike
- 50g očišćenih crnih maslina
- 4 inćuna
- malo bosiljka
- čen belog luka
- prstohvat soli
- malo maslinovog ulja
- ½ kašike crnog vina
- malo sirćeta
- sveže mleveni crni biberPriprema: Jaja suvati, iseći na kriške, pasulj obariti, iseći paradajz, krastavac na kolutiće, crvenu papriku na snopove, mladi luk sitno iseckati...Inćune iseckati na snopove, bosiljak iscepkati. Sve sastojke pomešati, preliti crnim vinom, sirćetom i promešati, pa posuti bosiljak i mleveni biber.
-
Pročitajte i...Ruska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: