Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Valentino - Bez tebe

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Valentino - Bez tebe
    2. Kaliopi - Crno I Belo
    3. Bebi Dol - Brazil
    4. Parni Valjak - Neda
    5. Boris Novković - Elois
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Tomašević - Petak - Mojih 50
    2. 22. februar - 1 - Dodir noći
    3. 22. februar - 2 - Dodir noći
    4. 22. februar - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Tomašević - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Kuglice sa lešnikom i keksom Kuglice sa lešnikom i keksom

    Ovaj kolač ćete vrlo lako napraviti, nije ga potrebno peći, a uživaćete u njegovom ukusu.

    Pohovane lignje sa pivom Pohovane lignje sa pivom

    Napravite ručak koji će vas ukusom vratiti na odmor i letovanje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.19 118.01 118.84
    CHF 101.85 102.57 103.28
    USD 95.20 95.88 96.55
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Dani Južnog Jadrana u Sent Andrei

    Restoran Sent Andrea tradicionalno u ovo doba godine organizuje gastronomsku manifestaciju Dani Južnog Jadrana. U periodu od 9. februara do 11. marta sa zemunske obale Dunava širiće se morska atmosfera, a gosti ovog restorana će moći da uživaju u odabranim specijalitetima pripremljenim od sveže morske ribe i plodova mora, koji će svakodnevno stizati iz jadranskih ribarskih mreža.




    08-02-2018 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Naxi media, Željka Dimić


    Na meniju "Sent Andree", će se naći sveži ulovi, koje će po tradicionalnim receptima pripremati vrhunski kuvari sa primorja i kuvari "Sent Andree" specijalizovani za pripremu morske ribe i plodova mora.

    U zavisnosti od ribarske sreće, tokom ovog jedinstvenog festivala morskih specijeliteta, uz zvuke mediteranske muzike gosti restorana „Sent Andrea“ imaće retku priliku da svakodnevno probaju najcenjenije vrste jadranske ribe: San Piera, zubaca, brancina, oradu, kernju, škarpinu, pagara, gofa, licu..., koje su tokom istog jutra, samo nekoliko sati pre nego što će se naći u njihovim tanjirima, ulovili ribari s juga Crne Gore. Pored divlje morske ribe u ponudi ce biti i škampi, gambori, hobotnice i bogata selekcija morskih školjki.

    – Pravi poznavaoci nepogrešivo osete razliku između gajene ribe i autentičnih, dragocenih ulova iz jadranskih dubina, ali i fine nijanse u ukusima koje zavise od njene svežine i načina pripreme. Za njih, ali i sve one koji žele da upoznaju ovu kod nas veoma retku gastronomsku ponudu, ovo je jedinstvena prilika da dožive autentično iskustvo. Sa našim kolegama sa primorja smo kreirali festivalski meni i pripremaćemo gratiniranu ribu, ribu u soli, na žaru, pečenu na ćumuru, brodet od četiri vrste ribe, bistru supu od grdobe, i raznovrsne specijalitete od plodova mora po dobro čuvanim receptima, dok će se u kotliću svakodnevno pripremati čorba od morske ribe po receptu starih jadranskih ribara...- , kaže šef kuhinje restorana "Sent Andrea".

    Gastronomskom ugođaju će doprineti topla atmosfera, mediteranska muzika, specijalne festivalske cene kao i promotivna ponuda vina.

  • Pročitajte i...
    Dani Južnog Jadrana: Uživanje u morskim specijalitetima Dani Južnog Jadrana: Uživanje u morskim specijalitetima

    Renomirani restoran Sent Andrea i ove godine organizuje gastronomsku manifestaciju Dani Južnog Jadrana u periodu od 11. februara do 12. marta.

    Dani Južnog Jadrana: Raj za ljubitelje mediteranske kuhinje Dani Južnog Jadrana: Raj za ljubitelje mediteranske kuhinje

    Renomirani restoran Sent Andrea i ove godine organizuje gastronomsku manifestaciju Dani Južnog Jadrana u periodu od 19. februara do 20. marta.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: