-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Blago onom ko te ima
- Elektricni Orgazam - Bejbe, ti nisi tu
- Merlin - Zaspao Je Mesec
- Parni Valjak - Hvala ti
- Zdravko Čolić - Sačuvaj me Bože njene ljubavi
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoGvakamole sos
Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Alaska riblja čorba
Čorba po starom alaskom receptu.
15-12-2020 | 15:40 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-HLPhoto
Sastojci:
- po 250 gr 5 vrsta rečne ribe (smuđ, som, šaran, mrena, bela riba)
- 4 glavice crnog luka
- 2 šargarepe
- 1 peršun
- 1 manji celer
- 50 gr aleve paprike
- 1 dl ulja
- 5 gr crnog bibera
- supena kašika biljnog začina
- 3 lista lovora
- pola litre soka od paradajza
- ljute paprike po željiPriprema: Luk očistiti i sitno iseckati. Isto uraditi i sa ostalim povrćem. Svo povrće prebaciti u veću šerpu, naliti sa 3dl vode i polako krčkati, da povrće omekša. Kada je povrće omekšalo, dodati ulje, alevu papriku, biber sve začine, i ribu isečenu na komade. Sve naliti vodom i kuvati 30 minuta. Dodati kuvani paradajz, ljuto po želji i kuvati još 15 minuta.
-
Pročitajte i...Gvakamole sos
Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: