-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Jednom u zivotu
- Haustor - Uzalud pitaš
- Jelena Tomašević - Za Divno Cudo
- Toše Proeski - Još i danas zamiriše trešnja
- Riblja čorba - Kada padne noć
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRolat sa džemom od šljiva
Ako ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.
Ruska salata sa piletinom i kukuruzomIsprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoEfikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima!
Nakon dužeg nošenja, džemperi često postaju grubi na koži, gube mekoću, a ponekad se i skupljaju. Međutim, to ne znači da je vreme da ih bacite. Postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će vaš omiljeni džemper vratiti u prvobitno stanje, čineći ga ponovo mekanim i prijatnim za nošenje.
Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domuAko želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.82 CHF 125.10 125.98 126.86 USD 110.96 111.75 112.53
-
Torta od jagoda i sira
Isprobajte ovakvu kombinaciju ukusa.
05-05-2017 | 14:02 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-KateSmirnova
Sastojci:
- 120 g putera
- 150 g šećera
- 2 1/2 kesice vanilin šećera
- 3 jaja
- 200 g brašna
- 40 g gustina
- 1/2 kesice praška za pecivo
- 60 ml mleka
- 2 kesice želatina
- 72 g jagoda
- 400 ml slatke pavlake
- 500 g sremskog sira
- sok od jedne limetePriprema: Zagrejati rernu na 180 stepeni. Umutiti puter, 100 g šećera, 1/2 kesice vanilin šećera i jaja. Pomešati brašno, gustin i prašak za pecivo, pa ga dodavati postepeno masi, naizmenično sa mlekom. Testo presuti u nauljeni okvir za kolače (ø 26 cm). Pripremiti želatin prema uputstvu sa kesice. Umutiti slatku pavlaku. Izmešati sir, 2 kesice vanilin šećera, 50 g šećera i sok od limete. Umešati rastopljeni želatin u krem od sira, pa kad se prohladi i počne da želira, dodati slatku pavlaku. Preseći testo na dve kore i donju vratiti u okvir za kolače. Sipati krem preko prve kore (ostaviti nekoliko kašika), pa poklopiti gornjom. Ostatak krema premazati preko torte, staviti jagode i preliti želatinom napravljenim po uputstvu sa kesice. Ukrasiti svežim listićima matičnjaka ili nane i servirati.
-
Pročitajte i...Rolat sa džemom od šljiva
Ako ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.
Savršena čokoladna tortaGotovo da ne postoji osoba koja ne voli savršeno kremastu, čokoladnu tortu koja se jednostavno topi u ustima. Ovakvoj jednoj poslastici nije neophodan poseban opis, dovoljno je samo da se uputite u kuhinju, pratite recept i konačno uživate u ovoj čokoladnoj rapsodiji...
Profiterole: Omiljena poslastica!Ovi kolačići jednostavno osvajaju – probajte ih i otkrijte njihov savršeni spoj ukusa, kreme i sočnosti...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: