-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Jedina
- Tony Cetinski - Krik
- Djordje Balašević - Ljerka (Korzo)
- Tutti Frutti Band - Ti me izludjuješ
- Goca Tržan - Haljina
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
Kremasta čorba od celera
Mnogi ljudi možda neće pozitivno reagovati ako im predložite čorbu od celera kao opciju za obrok. Međutim, imajte na umu da celer ima specifičan i pun ukus i da upravo ova čorba lako može d avam postane omiljena...
-
Zdravlje
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
Pet načina da usporite starenje uz pravu ishranu
Retki su oni koji se ne zabrinu zbog prvih bora, a većina nas, barem u nekim životnim fazama, želi da uspori proces starenja. Iako ga nije moguće potpuno zaustaviti, uz malo brige o sebi možemo izgledati i osećati se mlađe. Ključnu ulogu u tome ima ishrana.
-
-
Putovanja
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
Amsterdam je najlepši u aprilu i maju
April i maj predstavljaju idealno vreme da se uputite u Amsterdam, čaroban grad koji možete da istražujete šetajući, vozeći bicikl - koji je zaštitni znak Amsterdama, ili ploveći kanalima na brodiću.
-
Preporučujemo
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
Kako skuvati savršena jaja uz jednostavan trik?
Iako kuvanje jaja deluje kao jednostavan zadatak, često se dešava da rezultat ne ispadne savršen – žumance bude previše tečno ili previše tvrdo, a ljuska se teško ljušti. Međutim, uz pravilan pristup i jedan jednostavan trik koji preporučuje Michelinov kuvar Tom Šepard, možete svaki put dobiti savršeno kuvana jaja. T
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.14 125.02 125.89 USD 105.95 106.69 107.44
Pekara - Tap 011
Bolje burek nego big-mek (pekara), radimo od pet
Svako jutro u 5, nama stiže sve
debeli, tanki, svi da jedu kod nas
burek sa mesom, sirom, spanaćem i krompirom
jogurt i kifle, o ouuu, sve sveže
Refren
Dobro jutro komšo, baš fino što si došo
imamo pogačice vruće ko peć
kifle nam nisu SHIT, jedi i bićes sit
ponesi deci kući, tri perece
Refren
Na nananana nananana nanana nanana nananana
Kako je pekar biti, nećemo ništa kriti
Sve cure vole kad miriše na hleb, YA MAN
Od brašna nam lice, pravimo mini pizze
Jurimo cica-mice, svaki dan
Refren
Na nananana nananana nanana nanana nananana
Ponekad kad se prave, tulumbe i baklave
Pekara naša tada pepuna je
Od brašna nam lice, pravimo mini pizze
Jurimo cica-mice, svaki dan
Na nananana nananana nanana nanana nananana