-
Poslednjih 5 pesama
- Tutti Frutti Band - Ti me izludjuješ
- Goca Tržan - Haljina
- EKV - Krug
- Magazin - Minut srca tvog
- Hari Mata Hari - Volio bih da, te ne volim
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
Kremasta čorba od celera
Mnogi ljudi možda neće pozitivno reagovati ako im predložite čorbu od celera kao opciju za obrok. Međutim, imajte na umu da celer ima specifičan i pun ukus i da upravo ova čorba lako može d avam postane omiljena...
-
Zdravlje
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
Pet načina da usporite starenje uz pravu ishranu
Retki su oni koji se ne zabrinu zbog prvih bora, a većina nas, barem u nekim životnim fazama, želi da uspori proces starenja. Iako ga nije moguće potpuno zaustaviti, uz malo brige o sebi možemo izgledati i osećati se mlađe. Ključnu ulogu u tome ima ishrana.
-
Putovanja
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
Amsterdam je najlepši u aprilu i maju
April i maj predstavljaju idealno vreme da se uputite u Amsterdam, čaroban grad koji možete da istražujete šetajući, vozeći bicikl - koji je zaštitni znak Amsterdama, ili ploveći kanalima na brodiću.
-
Preporučujemo
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
Kako skuvati savršena jaja uz jednostavan trik?
Iako kuvanje jaja deluje kao jednostavan zadatak, često se dešava da rezultat ne ispadne savršen – žumance bude previše tečno ili previše tvrdo, a ljuska se teško ljušti. Međutim, uz pravilan pristup i jedan jednostavan trik koji preporučuje Michelinov kuvar Tom Šepard, možete svaki put dobiti savršeno kuvana jaja. T
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.14 125.02 125.89 USD 105.95 106.69 107.44
Metar Po Metar - Tap 011
to prvo sebi, onda svima drugima
bila sam skroz loša prema tebi
jedinom biću koje baš sam volela
da je ova ljubav bila samo jedna knjiga
po svakoj strani bi joj tuga žvrljala
da je ova ljubav bila samo jedna pesma
po svakoj noti bol bi joj falširala
i sad, kad te nema, metar po metar
strah mi se približava
i sad, kad je kasno, jasno mi je da
zbog mene nema više nas,
nema više nas..
ovaj je dan, svanuo bez jutra
umesto sunca samo zraci kajanja
lako je sad, lažno biti mudra
kad već zbog gluposti sam sve izgubila
te noći sećam se kako je počelo sve,
igrao sam ko Đogani kad god pogledaš me
hteo da ostavim utisak, a ispao debil znam
al' tad prvi put smo zajedno smejali se
sutradan, hteo sam da vodim te u zoološki,
a ti si htela u muzej etnološki
i nije mi žao, što išli smo tamo,
tad shvatio sam da posebna si ti
i svaki naš dan novi bio je svet
i svaki tad korov je postao cvet
sad kad saberem sve,
mogli smo da zajedno budemo do zauvek