-
Poslednjih 5 pesama
- Parni Valjak - Otkad Te Ne Vidjam Cesto
- Sergej Ćetković - 1000 razloga
- Viktorija - Barakuda
- Doris Dragović - Tek iz navike
- Zdravko Čolić - Jedina
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
Kremasta čorba od celera
Mnogi ljudi možda neće pozitivno reagovati ako im predložite čorbu od celera kao opciju za obrok. Međutim, imajte na umu da celer ima specifičan i pun ukus i da upravo ova čorba lako može d avam postane omiljena...
-
Zdravlje
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
Pet načina da usporite starenje uz pravu ishranu
Retki su oni koji se ne zabrinu zbog prvih bora, a većina nas, barem u nekim životnim fazama, želi da uspori proces starenja. Iako ga nije moguće potpuno zaustaviti, uz malo brige o sebi možemo izgledati i osećati se mlađe. Ključnu ulogu u tome ima ishrana.
-
Putovanja
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
Amsterdam je najlepši u aprilu i maju
April i maj predstavljaju idealno vreme da se uputite u Amsterdam, čaroban grad koji možete da istražujete šetajući, vozeći bicikl - koji je zaštitni znak Amsterdama, ili ploveći kanalima na brodiću.
-
Preporučujemo
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
Kako skuvati savršena jaja uz jednostavan trik?
Iako kuvanje jaja deluje kao jednostavan zadatak, često se dešava da rezultat ne ispadne savršen – žumance bude previše tečno ili previše tvrdo, a ljuska se teško ljušti. Međutim, uz pravilan pristup i jedan jednostavan trik koji preporučuje Michelinov kuvar Tom Šepard, možete svaki put dobiti savršeno kuvana jaja. T
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.14 125.02 125.89 USD 105.95 106.69 107.44
Kad Mesec Prospe Rekom Srebra Sjaj - Bajaga I Dragi Jelic
Kad Mesec prospe rekom srebra sjaj,
Na mene ne čekaj
Za mene ne pitaj
Kad Mesec prospe rekom srebra sjaj,
Ti ne voliš me više kao nekada pre
Ti nisi kao pre
Promenilo se sve
Tvoje srce sad je nečije
A ja jašem tankog svetla zrak
Okrećem se odlazim u mrak
Sad kad znam da više nisam tvoj
Bol nek bude samo moj
Kad Mesec prospe rekom srebra sjaj,
Kad Mesec prospe rekom srebra sjaj,
Na mene ne čekaj
Za mene ne pitaj
Kad Mesec prospe rekom srebra sjaj
A ja jašem tankog svetla zrak
Okrećem se odlazim u mrak
Sad kad znam da više nisam tvoj
Bol nek bude samo moj
Ref x 2
Bol nek bude samo moj