Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Sergej Ćetković - Necu da znam

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Sergej Ćetković - Necu da znam
    2. Film - Sjećam se prvog poljupca
    3. Zana - Kum
    4. Zdravko Čolić - Pamuk
    5. Valentino - Skloni se sa moga prozora
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Neša Galija - Četvrtak - Mojih 50
    2. 20. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 20. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 20. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Neša Galija - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

  • Zdravlje
    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

    Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga

    Iako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

    Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje

    Cimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.81
    CHF 124.68 125.56 126.44
    USD 110.15 110.93 111.70
  • Povezani članci
  • Tart sa šumskim voćem

    Osvežite se ukusnim tartom sa šumskim voćem.




    20-02-2017 | 13:47 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-maksheb


    Sastojci:

    Za testo:
    - 400 g brašna
    - 200 g margarina
    - 1 kesica vanilinog šećera
    - so
    - 1 do ½ dl hladne vode
    Za fil:
    - 400 ml mleka
    - 1 puding od vanile
    - 4 kašike šećera
    - 125 g margarina
    - 50 g prah šećera
    - 400 g šumskog voća

    Priprema: Staviti brašno u posudu dodati so i vanilin šećer. Dobro promešati pa dodati izrendani margarin. Mešati varjačom. Dodavati vodu (postepeno) i mesiti dok se ne dobije glatko testo koje se ne lepi za ruke. Napraviti kuglu od testa i ostaviti da stoji u frižideru bar pola sata. Rastanjiti testo (na pobrašnjenoj radnoj površini) na krug malo veći od pleha. U margarinom namašćen pleh staviti rastanjeno testo i izvući ivice. Peći koru na 200 stepeni dok ne porumeni. Skuvati puding. Umutiti margarin sa prah šećerom i umešati u ohlađen puding. U blenderu izmiksati 300 g voća i pomešati sa filom. Sipati fil u pleh u kome je kora. Napraviti žele po uputstvu sa kesice. 100 g voća pomešati sa želeom, pa preliti preko kolača. Staviti u frižider da se stegne.

  • Pročitajte i...
    Krem torta Pomorandža torta

    Kremasta torta savršenog ukusa koja posebno prija u hladnim zimskim danima...

    torta Savršena čokoladna torta

    Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli savršeno kremastu, čokoladnu tortu koja se jednostavno topi u ustima. Ovakvoj jednoj poslastici nije neophodan poseban opis, dovoljno je samo da se uputite u kuhinju, pratite recept i konačno uživate u ovoj čokoladnoj rapsodiji...

    Profiterole Profiterole: Omiljena poslastica!

    Ovi kolačići jednostavno osvajaju – probajte ih i otkrijte njihov savršeni spoj ukusa, kreme i sočnosti...

    Kiflice Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: