-
Poslednjih 5 pesama
- Riblja čorba - Kada padne noć
- Knez - Mia bella signorina
- Djavoli - Ona nikog nema
- Boris Rezak - Andjeo
- Nina Badrić - Pamtim
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa piletinom i kukuruzom
Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.
Aromatični pire od celeraMožda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoEfikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima!
Nakon dužeg nošenja, džemperi često postaju grubi na koži, gube mekoću, a ponekad se i skupljaju. Međutim, to ne znači da je vreme da ih bacite. Postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će vaš omiljeni džemper vratiti u prvobitno stanje, čineći ga ponovo mekanim i prijatnim za nošenje.
Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domuAko želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.82 CHF 125.10 125.98 126.86 USD 110.96 111.75 112.53
-
Švarcvald torta
Bilo da slavite rođendan ili ne, za Švarcvald tortu je uvek pravo vreme!
24-03-2017 | 14:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- Piyaphat
Sastojci:
- 6 belanaca
- 6 kašika šećera
- 6 žumanaca
- 12 kašika oraha
- 2 kašike brašna
- 1 prašak za pecivo
Fil 1:
- 2 dcl soka od višnje
- 2 kašike gustina
- 4 kašike šećera
Fil 2:
- 1l slatke pavlake
- pa 2 dcl kisele pavlake
Priprema: Kora: Umutiti 3 belanca, 3 kašike šećera, 3 žumanca, 6 kašika oraha, 1 kašika brašna i pola praška za pecivo. Okrugao kalup za tortu srednjih dimenzija premazati margarinom ili uljem i posuti laganim slojem brasna. Rernu zagrijati na 180 C i peci koru 20-tak minuta.
Ispeći takve dvije kore. Priprema Fila 1: Sve skuvati u gusti fil i ostaviti da se ohladi. Fil 2: Umutiti 1 l slatke pavlake, pa 2 dcl kisele pavlake dodati u umućenu slatku pavlaku i izmešati kašikom. Kada se sve pripremi slagati sledećim redosledom: kora, fil 1, višnje, fil 2 pa opet kora , fil 1, višnje, fil 2. i ukrasiti tortu po želji. -
Pročitajte i...Savršena čokoladna torta
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli savršeno kremastu, čokoladnu tortu koja se jednostavno topi u ustima. Ovakvoj jednoj poslastici nije neophodan poseban opis, dovoljno je samo da se uputite u kuhinju, pratite recept i konačno uživate u ovoj čokoladnoj rapsodiji...
Profiterole: Omiljena poslastica!Ovi kolačići jednostavno osvajaju – probajte ih i otkrijte njihov savršeni spoj ukusa, kreme i sočnosti...
Mekane kiflice sa kremomDa li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: