-
Poslednjih 5 pesama
- Denis & Denis - Program tvog kompjutera
- Film - Ti zracis zrake kroz zrak
- Gibonni - Zamoli me
- Bajaga - Na vrhovima prstiju
- Boris Novković - Nesanica
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoAromatični pire od celera
Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoPet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu
Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenjeCimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.81 CHF 124.68 125.56 126.44 USD 110.15 110.93 111.70
-
Supa od piletine i kokosa
Ako ste ljubitelj egzotične i neobične hrane ovo je recept za vas.
08-07-2024 | 11:55 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Kravtzov
Sastojci:
1 kašika ulja (kokosovog ili biljnog)1 luk, sitno iseckan
2 čena belog luka, sitno iseckana
1 komad đumbira, sitno iseckan (veličine oko 2 cm)
1 crvena paprika, isečena na trakice
350 g pilećeg belog mesa, isečenog na kockice
400 ml kokosovog mleka
500 ml pilećeg bujona (može i voda ako nemate bujon)
Sok od 1 limuna
So i biber po ukusu
Svež korijander ili peršun za posipanje (opciono)
Priprema:
Zagrejte ulje u većoj šerpi na srednje jakoj vatri. Dodajte luk i pržite dok ne omekša, otprilike 3-4 minuta. Dodajte beli luk, đumbir i crvenu papriku, pa pržite još 2-3 minuta dok sve ne omekša i pusti arome. Dodajte piletinu i kratko pržite, oko 5-6 minuta. Ulijte kokosovo mleko i pileći bujon. Pustite da provri, smanjite vatru, pa pustite da se lagano kuva 10-15 minuta ili dok piletina ne bude kuvana. Dodajte sveže isceđen sok limuna, pa posolite i pobiberite po ukusu. Poslužite vruće, posuto svežim korijanderom ili peršunom po želji.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...Aromatični pire od celera
Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
Najukusnije faširane šnicleFaširane šnicle su klasično jelo koje je jednostavno za pripremu i savršeno za porodične obroke. Naravno veoma je važno da ih pravilno začinite...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: