-
Poslednjih 5 pesama
- Djordje Balašević - Ne Lomite Mi Bagrenje
- Zdravko Čolić - Sačuvaj me Bože njene ljubavi
- Bajaga - Daljina dim i prasina
- YU Grupa - Mornar
- Van Gogh - Ludo Luda
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRolat sa džemom od šljiva
Ako ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.
Ruska salata sa piletinom i kukuruzomIsprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.
-
ZdravljeKonzumacija orašastih plodova povezana je sa manjim rizikom od demencije
Demencija se pokazuje veoma otpornom na lečenje medikamentima, ali možda se tajni sastojci koji podstiču zdravlje mozga već kriju u našoj ishrani.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuUz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoEfikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima!
Nakon dužeg nošenja, džemperi često postaju grubi na koži, gube mekoću, a ponekad se i skupljaju. Međutim, to ne znači da je vreme da ih bacite. Postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će vaš omiljeni džemper vratiti u prvobitno stanje, čineći ga ponovo mekanim i prijatnim za nošenje.
Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domuAko želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.82 CHF 125.10 125.98 126.86 USD 110.96 111.75 112.53
-
Štapici sa maslinama
Doručak, užina ili večera...za koje god doba dana da se odlučite, uživajte u ovim ukusnim štapićima.
25-05-2018 | 14:17 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-NatashaBreen
Sastojci:
- 500 g brašna
- 20 g kvasca
- kašičica šećera
- 2 kašičice soli
- 6 kašike maslinovog ulja
- 100 g čišćenih crnih masina
- 40 gr pomešanog suncokreta i susamaPriprema: Brašno prosejte u posudu za mešanje. Kvasac rastopite u mlaku vodu sa kašičicom šećera i brašnom. Ostavite kvasac da naraste, a potom ga dodajte u brašno, dodajte so i 4 kašike maslinovog ulja. Sa mlakom vodom zamesite mekše testo i ostavite da naraste. Testo zatim secite na komadiće razvite u tanak valjak dužine 20 cm i slažite u podmazan pleh. Ostavite 20 minuta da naraste. Nadošle štapiće premažite sa preostalim uljem i pospite suncokretom i susamom. Masline presecite na pola, pa ih utisnite u štapiće. Pecite 25 minuta na 200 stepeni.
-
Pročitajte i...Cepkano svinjsko meso!
Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.
Fenomenalan potaž od celera!Sprema se brzo i jednostavno, a gotovo da ne postoji ništa što tako brzo može da vam povrati snagu i okrepi vas bolje od ukusnog potaža ili čorbe. Uzimajući u obzir da je celer izuzetno zdrav, a i da nam uskoro stiže sezona prehlada ovo je recept koji definitivno vredi da se zapiše ili zapamti.
Salata sa tunjevinom i krompiromDivna salata koju možete da poslužite uz tost kao predjelo, a može da posluži i kao kompletan obrok jer je veoma hranljiva.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: