-
Poslednjih 5 pesama
- Ambasadori - Dodji u pet do pet
- Zana - Dodirni mi kolena
- Zdravko Čolić - Stanica Podlugovi
- Trio rio - Dodji u 5 do 5
- Piloti - Cini mi se da
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoStarinska pita sa prazilukom
Pita sa prazilikom možda vam ne deluje kao sjajna ideja ako je još uvek niste probali. Ako se ipak odlučite da isprobate ovaj recept možda se prijatno iznenadite.
Veganska pasta sa brokolijemOva pasta je podjednako kremasta kao i klasična varijanta paste sa brokolijem, a ako možda niste ljubitelj ovog povrća napravite izuzetak i probajte ovo sjajno jelo.
-
ZdravljePet navika koje lekari izbegavaju tokom sezone prehlade i gripa
Sezona prehlade i gripa uskoro će biti na vrhuncu. Boravak u zatvorenim prostorijama, gde se ljudi sve više zadržavaju, stvara idealne uslove za širenje respiratornih infekcija.
Top pet zdravstvenih koristi paprika!Plod paprike (Capsicum annuum), član porodice pomoćnica, zajedno s patlidžanom, paradajzom i krompirom, često se naziva i slatka paprika. Paprike, koje nisu ljute poput čili paprika, mogu se jesti sirove ili kuvane i predstavljaju hranljivi dodatak obroku, a mi vam donosimo i listu najvećih prednosti koje će vam njihova konzumacija doneti.
-
PutovanjaBurdž Azizi: Adrenalinska zona na novom neboderu u Dubaiju
Burdž Azizi trenutno je jedan od najiščekivanijih velikih projekata u Dubaiju i obuhvataće sve, od najvišeg hotelskog apartmana na svetu do noćnog kluba u oblacima.
15 najboljih božićnih marketa na svetuZa ljubitelje praznične čarolije, božićni marketi predstavljaju nezaobilazan deo sezone. Bez obzira da li tražite ručno izrađene poklone, toplu šolju kuvanog vina ili očaravajuće svetlosne instalacije, svako može pronaći svoju omiljenu prazničnu destinaciju. Predstavljamo vam listu najlepših božićnih marketa na svetu, zajedno sa informacijama o vremenu održavanja kako biste planirali posetu.
-
PreporučujemoZašto so nije idealno rešenje za uklanjanje leda i koje zamene su adekvatne?
Zimi mnogi ljudi posipaju so po dvorištima, parking mestima i prilazima, smatrajući da je so najbolje rešenje za ovaj problem, Ipak so može da ošteti površine. Srećom, postoji odlična alternativa koja nije toliko štetna.
Pametan trik za besprekorno ravnu odeću bez peglePeglanje je za mnoge najdosadniji kućni posao. Iako znamo da neki komadi odeće, poput košulja, zahtevaju peglanje, postoje i predmeti čije gužvanje možemo lako izbeći uz pomoć starog, ali delotvornog trika.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.13 116.95 117.77 CHF 124.61 125.49 126.36 USD 110.64 111.42 112.20
-
Sočna piletina u kari sosu
Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.
05-08-2024 | 12:01 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Green Art Photography
Sastojci:- 400 g pilećeg filea
- 1 kašika putera od kikirikija
- maslinovo ulje
- 150 ml pavlake za kuvanje (može i ovsena ili sojina)
- 1 kašičica karija
- po ukusu soli, bibera, mešavine suvih začina
- dva čena belog luka ili beli luk u prahuPriprema:
Belo meso iseći na kockice i uvaljati ih u brašno. U tiganju zagrejati ulje. Peći kockice mesa dok ne porumene sa obe strane, pa dodati kašiku putera od kikirikija. Dodati pavlaku, začine i sitno iseckan beli luk, pa kuvati 1-2 minuta dok se ne dobije željena gustina. Najbolje je poslužiti uz pirinač!
PRIJATNO! -
Pročitajte i...Starinska pita sa prazilukom
Pita sa prazilikom možda vam ne deluje kao sjajna ideja ako je još uvek niste probali. Ako se ipak odlučite da isprobate ovaj recept možda se prijatno iznenadite.
Veganska pasta sa brokolijemOva pasta je podjednako kremasta kao i klasična varijanta paste sa brokolijem, a ako možda niste ljubitelj ovog povrća napravite izuzetak i probajte ovo sjajno jelo.
Kremaste šnenokle!Šnenokle su desert koji nas podseća na detinjstvo. Kremaste i ukusne mogu momentalno da nas oraspolože, posebno u ovim hladnim danima...
Rižoto sa piletinom i povrćemOvo jelo je prilično jednostavno napraviti, a dobra stvar je da sa receptom uvek možete eksperimentisati i ubacivati začine po sopstvenom ukusu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: