-
Poslednjih 5 pesama
- Kerber - Bolje da sam druge ljubio
- Van Gogh - Za Godine Tvoje
- Valentino - Oka tvoja dva
- U Škripcu - Izgleda Da Nismo Sami
- Bojan Marović - Tebi je lako
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRiblje pljeskavice sa povrćem
Isprobajte ove sjajne riblje pljeskavice, imajući u vidu da se baš pripremaju baš brzo i lako i da su idealno rešenje ako želite da pojedete nešto zdravo. Ove riblje pljeskavice obožavaju i deca, pa im možete uvek ponuditi kao opciju za užinu...
Kremasta torta sa višnjamaOva kremasta torta je sve što vam treba kada je hladno i želeti da uživate uz omiljeni film ili knjigu... Ujedno ova torta je i savršena praznična poslastica i nikoga neće ostaviti ravnodušnim...
-
ZdravljeNajbolji doručak za snižavanje holesterola prema stručnjacima
Mnogi veruju da je doručak najvažniji obrok u danu jer nam pruža energiju, a prema stručnjacima, postoji jedna namirnica koja, posebno kada se konzumira za doručak, snižava nivo holesterola u krvi.
Za bolji imunitet: Uzmite čen belog luka na početku danaPočetak dana sa čenom belog luka sjajan je način da poboljšate svoje zdravlje, a mnogi su upoznati sa brojnim dokazanim zdravstvenim koristima ove biljke.
-
PutovanjaGöbeklitepe: Enigma svetog mesta – izložba u Koloseumu
Arheološki park Koloseuma predstavio je izložbu "Göbeklitepe: Enigma svetog mesta", koja poziva posetioce da istraže jedno od najstarijih i najintrigantnijih arheoloških nalazišta na svetu.
Kako odmor posvećen snu menja turističku industriju?Zaboravite na klasične avanture i adrenalinske izazove – novi trend u turizmu posvećen je jednostavnoj, ali često zanemarenoj aktivnosti: spavanju. Industrija turizma za spavanje, procenjena na stotine milijardi dolara, pruža savršeno okruženje za kvalitetan odmor. Da li biste se odlučili za luksuzne destinacije koje obećavaju miran san i revitalizaciju tela i uma?
-
PreporučujemoSprečite stvaranje leda u zamrzivaču uz pomoć jednog jednostavnog trika
Nakupljanje leda u zamrzivaču najčešće nastaje zbog prekomerne vlage koja ulazi u uređaj ili nepravilnog pakovanja namirnica. Da biste izbegli ovaj problem, važno je da pravilno skladištite hranu i obezbedite odgovarajuće uslove u zamrzivaču.
Pet trikova za savršeno čisto staklo na rerni!Staklo rerne se brzo prlja, pa je potrebno često čišćenje. Rerne bi trebalo čistiti svaka tri meseca, ali se može desiti da zahtevaju i češće održavanje ako se intenzivno koriste. Velike porodice koje svakodnevno koriste rernu možda će morati da je čiste još češće, kako bi izbegle taloženje hrane i masnoće, ali i osigurale njeno efikasno funkcionisanje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 116.99 117.81 CHF 125.16 126.04 126.93 USD 110.88 111.66 112.44
-
Salata sa Kipra
Unesite dah mora ukusom koji će vas odvesti na sunčani Kipar.
08-01-2016 | 12:52 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/PaulPaladin
Sastojci:
- 3 sveže šargarepe,
- 3 kisela krastavca ili pola manje glavice svežeg kupusa,
- 200 ml majoneza,
- 200 ml grčkog jogurta,
- 1 kašika maslinovog ulja,
- soli po ukusu.Priprema: Šargarepu i karastavceizrendati. Majonez i grčki jogurt pomešati sa šargarepom i krastavcima, dodati kašiku maslinovog ulja. Sve sjediniti i služiti rashlađeno uz prepečeni hleb.
-
Pročitajte i...Salata sa indijskim orahom i celerom
Izuzetno ukusna, ali i neobična salata koja sasvim sigurno može da bude deo praznične trpeze...
Tabule salataTabule salata je osvežavajuća i aromatična, odlična kao lagano predjelo ili prilog uz meso, roštilj, ili falafel.
Cepkano svinjsko meso!Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.
Fenomenalan potaž od celera!Sprema se brzo i jednostavno, a gotovo da ne postoji ništa što tako brzo može da vam povrati snagu i okrepi vas bolje od ukusnog potaža ili čorbe. Uzimajući u obzir da je celer izuzetno zdrav, a i da nam uskoro stiže sezona prehlada ovo je recept koji definitivno vredi da se zapiše ili zapamti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: