Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Viktorija - Daj, ne pitaj

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Viktorija - Daj, ne pitaj
    2. Zdravko Čolić - Južnjaci
    3. Bebi Dol - Rudi
    4. Massimo Savic - Samo Jedan Dan
    5. Oktobar 1864 - Nadji me
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Neša Galija - Petak - Mojih 50
    2. 21. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 21. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 21. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Neša Galija - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Rolat sa džemom od šljiva Rolat sa džemom od šljiva

    Ako ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.

    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

  • Zdravlje
    Konzumacija orašastih plodova povezana je sa manjim rizikom od demencije Konzumacija orašastih plodova povezana je sa manjim rizikom od demencije

    Demencija se pokazuje veoma otpornom na lečenje medikamentima, ali možda se tajni sastojci koji podstiču zdravlje mozga već kriju u našoj ishrani.

    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Efikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima! Efikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima!

    Nakon dužeg nošenja, džemperi često postaju grubi na koži, gube mekoću, a ponekad se i skupljaju. Međutim, to ne znači da je vreme da ih bacite. Postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će vaš omiljeni džemper vratiti u prvobitno stanje, čineći ga ponovo mekanim i prijatnim za nošenje.

    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.82
    CHF 125.10 125.98 126.86
    USD 110.96 111.75 112.53
  • Povezani članci
  • Ramstek u umaku od senfa i vina

    Priprema ramsteka može da bude veoma jednostavna, naročito ako sledite nekoliko korisnih saveta.




    20-09-2024 | 12:13 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Yastremska

     

    Sastojci:

    500 g ramsteka
    10 kašika maslinovog ulja
    Krupna so
    Biber u zrnu
    200 ml crvenog vina
    8 kašika senfa
    par listova lovora, bosiljak

    Priprema:

    Odaberite ramstek debljine ne veće od 2 cm kako biste osigurali optimalno pečenje. Ne tucite meso kako biste sačuvali prirodne sokove. Prvi korak je utrljavanje soli i bibera u meso. Zatim obilno nanesite senf s obe strane odreska. Pripremite marinadu od vina i maslinovog ulja, dodajući nekoliko listova lovora i bosiljak. Potopite meso u marinadu, prekrijte ga providnom folijom i ostavite da odstoji u frižideru idealno preko noći. Pre pečenja, dobro ocedite meso od marinade. Ugrejte tiganj s malo ulja na visokoj temperaturi. Pecite ramstek na visokoj temperaturi, postižući karamelizaciju spolja, dok meso ostaje sočno iznutra. Srednje pečen ramstek zahteva 3 do 5 minuta pečenja sa obe strane. Za dobro pečen ramstek, produžite vreme pečenja na 5 do 6 minuta sa obe strane. Ako želite krvavi ramstek, dovoljno je peći ga samo po 2 minuta sa obe strane.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

    Rafaelo Domaće RAFAELO kuglice!

    Ovo je izuzetno jednostavan recept, a obradovaće sve ljubitelje kokosa.

    Najukusnije faširane šnicle Najukusnije faširane šnicle

    Faširane šnicle su klasično jelo koje je jednostavno za pripremu i savršeno za porodične obroke. Naravno veoma je važno da ih pravilno začinite...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: