Slušate: Muzički mix

Pesma: Massimo - Jugo

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Massimo - Jugo
    2. Valentino - Samo sklopi okice
    3. Boris Rezak - Pokora
    4. Oliver Mandić - Zbog tebe bih tucao kamen
    5. Bijelo dugme - Ako ima Boga
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 20. novembar - 1 - Dodir noći
    2. 20. novembar - 2 - Dodir noći
    3. 20. novembar - 3 - Dodir noći
    4. Neša Galija - Sreda - Mojih 50
    5. 19. novembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

  • Zdravlje
    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

    Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga

    Iako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

    Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje

    Cimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.81
    CHF 124.68 125.56 126.44
    USD 110.15 110.93 111.70
  • Povezani članci
  • Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.




    18-03-2024 | 12:04 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Dron-M

     

    Sastojci:

    300g tanko isečenog junetine
    1 veza svežih rotkvica, tanko isečenih
    1 crveni luk, tanko isečen
    2 šargarepe, isečene na tanke štapiće
    4 šolje mešane zelene salate (npr. rukola, matovilac, špargla)
    1/4 šolje naseckanog peršuna
    1/4 šolje naseckanog svežeg bosiljka

    Za dresing:

    3 kašike maslinovog ulja
    2 kašike soka od limuna
    1 kašika meda
    So i biber po ukusu

     

    Priprema:


    Prvo marinirajte junetinu. U posudu dodajte malo maslinovog ulja, sok od limuna, med, so i biber. Dodajte tanko isečenu junetinu i dobro promešajte. Ostavite da se marinira najmanje 30 minuta u frižideru. Dok se junetina marinira, pripremite povrće. Operite rotkvice, crveni luk, šargarepe i zelenu salatu. Tanko ih iseckajte i stavite u veliku posudu za salatu.


    Zagrejte roštilj ili tiganj na srednje jakoj vatri. Kad je dovoljno vruć, dodajte mariniranu junetinu i pecite je oko 2-3 minute sa svake strane ili dok ne bude pržena po vašem ukusu. Ostavite da se malo ohladi.


    Dok se junetina hladi, napravite dresing. U maloj posudi pomešajte maslinovo ulje, sok od limuna, med, so i biber. Dobro promešajte.


    Kad je junetina dovoljno ohlađena, iseckajte je na tanke trake. Dodajte junetinu u posudu sa povrćem. Prelite dresingom preko salate i nežno promešajte kako biste sve sastojke obložili dresingom. Poslužite salatu posutu sa naseckanim peršunom i bosiljkom kao dekoracijom.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Aromatični krompir sa ruzmarinom Aromatični krompir sa ruzmarinom

    Ovaj recept za aromatični krompir sa ruzmarinom savršen je kao prilog za jela sa mesom ili kao lagano vegetarijansko jelo. Kombinacija mirisnog ruzmarina i pečenog krompira donosi divnu hrskavu teksturu i bogat ukus.

    Veganske tortilje Veganske tortilje

    Veganske tortilje će obožavati i veliki gurmani, ali i ljubitelji mesa...

    Profiterole Profiterole: Omiljena poslastica!

    Ovi kolačići jednostavno osvajaju – probajte ih i otkrijte njihov savršeni spoj ukusa, kreme i sočnosti...

    Čorba Čorba sa pečurkama i piletinom

    Možda već pravite čorbu sa piletinom ili sa pečurkama, ali ako do sada niste spojili ove ukuse, sada je idealan trenutak da to isprobate. Ova sjajna okrepljujuća čorba savršeno odgovara ovom periodu godine, kada kraj oktobra donosi hladnije dane i potrebu za toplim, hranljivim jelima.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: