Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Riblja čorba - Kad sam bio mlad

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Riblja čorba - Kad sam bio mlad
    2. Tony I Boris - Nek Se Raduje
    3. Generacija 5 - Povedi me u noć
    4. Crvena jabuka - Dirlija
    5. Željko Joksimović - Crnokosa
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Neša Galija - Četvrtak - Mojih 50
    2. 20. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 20. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 20. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Neša Galija - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

  • Zdravlje
    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

    Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga

    Iako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

    Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje

    Cimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.81
    CHF 124.68 125.56 126.44
    USD 110.15 110.93 111.70
  • Povezani članci
  • Neodoljivi ekleri

    Ekleri su francuski desert, ali u njima uživa cela planeta! Proverite zbog čega.




    25-09-2018 | 10:00 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock-beats

     

    Sastojci:

    - 400 ml vode
    - 100 ml ulja
    - 300gr brašna
    - prašak za pecivo
    - 5 jaja
    - 5 žumanaca
    - 10 kašika šećera
    - 8 kašika brašna
    - 1 l mleka
    - 80 gr margarina
    - 2 vanil šećera
    - 150 gr čokolade
    - 100 gr bele čokolade
    - listići pečenog badema

    Priprema: Vodu i ulje sipati u šerpu i staviti da provri. Kada provri, skinuti sa šporeta i dodati brašno pomešano sa praškom za pecivo. Sjediniti dobijenu smesu i ohladiti. U smesu dodati jedno po jedno jaje i mutiti mikserom. Dobijenu smesu sipati u špric, istiskavati 7-8cm na pleh. Peći 180 stepeni 25 minuta u rerni. Od 1 l mleka odvojiti 2 dl, a ostatak ostaviti da provri. Umutiti šumanca sa šećerom, dodati brašno i dobro sjediniti sa 2 dl mleka. Kada mleko provri sipati razmućena žumanca i kuvati neprestano mešajući oko 15 minuta. Ostaviti da se ohladi, pa dodati umućen margarin sa vanil šećerom. Ohlađene eklere raseći na pola i punite filom uz pomoć sprica za torte, i svaki preklopiti. Otopite čokolade, belu i crnu sa uljem i prelijtt svaki i posuti listićima badema.

  • Pročitajte i...
    Krem torta Pomorandža torta

    Kremasta torta savršenog ukusa koja posebno prija u hladnim zimskim danima...

    torta Savršena čokoladna torta

    Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli savršeno kremastu, čokoladnu tortu koja se jednostavno topi u ustima. Ovakvoj jednoj poslastici nije neophodan poseban opis, dovoljno je samo da se uputite u kuhinju, pratite recept i konačno uživate u ovoj čokoladnoj rapsodiji...

    Profiterole Profiterole: Omiljena poslastica!

    Ovi kolačići jednostavno osvajaju – probajte ih i otkrijte njihov savršeni spoj ukusa, kreme i sočnosti...

    Kiflice Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: